Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen gyakran szoktátok...

Milyen gyakran szoktátok meglátogatni a szüleiteket?

Figyelt kérdés

Én majdnem fél éve költöztem el, jelenleg közel 4 órányi útra lakom a szüleimtől. A hosszú út miatt nem egy napra szoktam őket meglátogatni hanem ott is alszom és náluk töltöm a hétvégét. Általában 3-4 hetente látogatom őket, de van olyan is ha épp nincs programom hogy 2 hetente, mivel a barátaim nagy része és a testvéreim is a szülővárosomban laknak, így ilyenkor tudok velük is programokat szervezni.

Az ismerettségi körömben senki sincs túl jó kapcsolatban a szüleivel, és van hogy hónapokig nem is látják egymást akkor sem ha egy városban laknak, ez nekem teljesen elképzelhetetlen. Csak a múltkor gondoltam bele, hogy én ehhez képest nagyon sűrűn találkozok velük, ennek persze örülnek ők is meg én is. Ennek az is az oka hogy (most már szerencsére belátható időn belül) külföldre fogok költözni, és tudom hogy jelentősen meg fognak ritkulni ezek a találkozások, emiatt igyekszem kihasználni az időt amit még itt töltök.:)

A kérdés csak amiatt született meg, mert körülöttem tényleg nincs senki sem aki sűrűn találkozna a szüleivel, és kíváncsi voltam hogy tágabb körben ez mennyire jellemző.

24/l

ma 17:12
1 2
 11/16 Elérem a kilincset válasza:
58%
24 évesen én is hazajártam havi 1-2 alkalommal, de volt, hogy minden hétvégét otthon töltöttem. Aztán felnőttem, beindult az életem és azóta pár havonta megyek haza, egyszerűen be vagyok táblázva minden hétvégére. És akkor még párom nincs is, akivel szintén sok időt töltenék kettesben/programozva.
ma 18:35
 12/16 Katona Dius ***** válasza:
Egy városban lakunk szüleimmel és anyósomékkal is. Általában 2 hetente találkozunk személyesen, elmegyünk az egyikünk, aztán a másikunk szüleihez 1-2 órára. Azért ez a gyakoriság, mert sokszor hétvégézik valaki, más meg hétköznap dolgozik, így tudjuk össze egyeztetni. De elektronikusan majdnem napi szinten beszélünk.
ma 19:25
 13/16 anonim ***** válasza:

Hetente nagyjából. Egy városban élünk.

Azért erősen jellemzi az emberek mentális állapotát a #9-es lehúzása :)

ma 19:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Én nem tartom a kapcsolatot az anyámmal így nem látogatom.

Egyébként 5 éve költöztem

el otthonról.

Évek óta nem is láttam.

Az apukám pedig sajnos

már régen meghalt.

ma 19:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Havi 1-2 alkalommal, km-ben nem laknak messze, de tömegközlekedéssel 2 óra egy irányba.
ma 20:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Évente 2-3 alkalommal megyek 3-4 napra. 200 km-re lakunk. 48 éves vagyok saját családdal.
ma 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!