Milyen gyakran szoktátok meglátogatni a szüleiteket?
Én majdnem fél éve költöztem el, jelenleg közel 4 órányi útra lakom a szüleimtől. A hosszú út miatt nem egy napra szoktam őket meglátogatni hanem ott is alszom és náluk töltöm a hétvégét. Általában 3-4 hetente látogatom őket, de van olyan is ha épp nincs programom hogy 2 hetente, mivel a barátaim nagy része és a testvéreim is a szülővárosomban laknak, így ilyenkor tudok velük is programokat szervezni.
Az ismerettségi körömben senki sincs túl jó kapcsolatban a szüleivel, és van hogy hónapokig nem is látják egymást akkor sem ha egy városban laknak, ez nekem teljesen elképzelhetetlen. Csak a múltkor gondoltam bele, hogy én ehhez képest nagyon sűrűn találkozok velük, ennek persze örülnek ők is meg én is. Ennek az is az oka hogy (most már szerencsére belátható időn belül) külföldre fogok költözni, és tudom hogy jelentősen meg fognak ritkulni ezek a találkozások, emiatt igyekszem kihasználni az időt amit még itt töltök.:)
A kérdés csak amiatt született meg, mert körülöttem tényleg nincs senki sem aki sűrűn találkozna a szüleivel, és kíváncsi voltam hogy tágabb körben ez mennyire jellemző.
24/l
Hetente nagyjából. Egy városban élünk.
Azért erősen jellemzi az emberek mentális állapotát a #9-es lehúzása :)
Én nem tartom a kapcsolatot az anyámmal így nem látogatom.
Egyébként 5 éve költöztem
el otthonról.
Évek óta nem is láttam.
Az apukám pedig sajnos
már régen meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!