Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen gyakran "illik" megláto...

Milyen gyakran "illik" meglátogatni egy kórházban fekvő szülőt?

Figyelt kérdés

Édesanyám 3 hete kórházba került. Fekvő beteg, nem tud inni sem magától, mentálisan sincs rendben.

Édesapám nem tudja minden nap látogatni a munkabeosztása miatt, de hetente 4 alkalommal ő is bemegy.

Én eddig szinte minden nap mentem, de már nehezen bírom. A kórház 1,5 órányi utazásra van tőlünk. Reggel 7-kor megyek dolgozni, utána kórház, este fél 8-kor esem haza, ha jól érem el a buszt. Utána főzök, mosok, takarítok.

Nagyon fáradt vagyok, már testileg is, nem csak lelkileg.

Ti hogy oldottátok ezt meg? Ketten vagyunk gyerekei, de testvérem a város másik végében van egyetemen szinte minden nap estig, nem tudunk váltva menni.

2021. okt. 5. 10:43
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogyha apa megy be, kérdezi, hogy hol vannak a lányok. Ezért lelkiismeretfurdalásom van, ezért nem megyünk apával váltva
2021. okt. 5. 10:43
 2/32 anonim ***** válasza:
73%

Én csak halálos beteghez, haldoklóhoz mennék be naponta, persze, csak ha szeretem az illetőt. Ha nem erről van szó, akkor heti 2 X elég szerintem.

De ha már nem bírod, maximáld pl. heti 3 alkalomra és ezt mondd meg előre anyukádnak is , hogy melyik napokon várjon.

2021. okt. 5. 10:49
 3/32 anonim ***** válasza:
95%
Pedig én bizony váltva mennék apámmal meg a testvéremmel.
2021. okt. 5. 10:51
 4/32 anonim ***** válasza:
99%
Menjetek akkor, amikor édesapátok nem tud. Így minden nap lesz látogató, de nem lesz annyira megterhelő. Ne legyen lelkifurdalásod, édesapád meg fogja érteni.
2021. okt. 5. 10:51
 5/32 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ne legyen bűntudatod ha csak 2-3 naponta tudsz bemenni anyukádhoz. Apukádnak is meg kell(ene) érteni, hogy külön életed van és nem fér bele minden nap a látogatás.
2021. okt. 5. 10:56
 6/32 anonim ***** válasza:
50%

nem ártana naponta ránézni, ha egyedül inni sem tud, mert a kórházban gyorsan elteszik láb alól az ilyet, én már csak tudom a nagybátyámat majdnem sikerült kinyírniuk, amikor 3 napig nem tudtam hozzá bemenni, akkorára száradt a nyelve a szájában hogy majdnem megfulladt

szóval emberséget nem várj a bent lévő kórházi alkalmazottaktól (nehéz az ilyeneket embernek nevezni)

szerintem ha minden nap megy valaki az elég, csak beszéljétek meg mikor ki megy hogy lehetőleg nem maradjon ki nap

2021. okt. 5. 11:01
 7/32 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem tud inni, naponta kell menni, mert a nővéreknek etetni-itatni nincs idejük.
2021. okt. 5. 11:05
 8/32 anonim ***** válasza:
90%
Nagymamám mikor bekerült, szó szerint megmondták, hogy tessék jönni naponta itatni, etetni, mert nincs elég nővér az osztályon.
2021. okt. 5. 11:06
 9/32 anonim ***** válasza:
53%

Nagyon egyszerű!

Mindenki gondoljon arra, hogy ő fekszik a kórházi ágyon, vajon mennyire szeretné, hogy napokig senki se menjen be hozzá, vagy akár naponta látogassák?

Ha erre adtok választ, megvan a válasz! :-)

2021. okt. 5. 11:07
 10/32 anonim ***** válasza:
98%
#9 nyilván mindenki szeretné ha egész nap ott lenne vele valaki...de ez kivitelezhetetlen ha valakinek munkája és családja van.
2021. okt. 5. 11:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!