Hogyan közöljem?

Figyelt kérdés

A tesóm anyumekkal él a feleségével és a gyerekével, semmibe nem segítenek, se rezsibe,se ételbe, takarításba sem.

Anyu ezen sokat idegeskedik,de szólni nem szól a békesség miatt, apa strokot kapott, de mindenki tisztára ingerült, idegbeteg otthon, apum sincs jól fizikailag.

Anyu nekem sokat panaszkodik, de ma jutottam el arra a pontra, hogy szólok, hogy ami otthon megy ,nekem nem tetszik, tönkre teszik egymást.

Ti bele szólnátok?

Csak így mindig szorongok,hogy mi van otthon :(

Én már rég elköltöztem.Mérgezö otthon a légkör.

tegnapelőtt 23:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ha van melójuk, akkor égne a pofám a helyükben, hogy nem adok bele a közösbe.

Minimum a rezsibe kellene beleszállniuk, ez teljesen alap dolog szerintem.

Ne hagyd annyiban!

tegnap 15:22
 22/26 anonim ***** válasza:

Nem csak a rezsibe, hanem a kajába (sőt!) és a takarításba is.

Nekem is lesülne a bőr a pofámról, ha felnőtt ember létemre az anyám takarítana utánam és az ő keresetéből ennék én is és a családom is.

tegnap 15:26
 23/26 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik hogy tesóék csak arra várnak hogy a szülők kipusztuljanak a házból. Akkor végre jó dolguk lenne, nem kéne elvielniük a szülőket. Az ilyen élősködő emberek már csak ilyenek.

Amúgy ha már szólsz, anyukáddal beszélj hogy ne hagyja magát, vagy ha igen, ne neked panaszkodjon. Itt neki kéne végre q sarkára állni, hogy eddig és ne tovább.

tegnap 15:29
 24/26 anonim ***** válasza:
Anyukádnak meszelt egy zárat szépen, megmondod, hogy mikor egyik sincs otthon a cuccaikat pakolja össze és rakja ki az ajtó elé. Másképp az ilyenekről nem tud megszabadulni szép szóval se.
tegnap 15:30
 25/26 A kérdező kommentje:

Tesóm hol dolgozik ,hol nem, nem szeret dolgozni, nem szeret emberek közt lenni sem. A felesége dolgozik, de nem adnak be a rezsibe, télen szoktak venni pár köbméter fát, de az semmi, ahhoz képest, hogy egész évbe semmire nem költenek.

Tesóm otthon lakott, összejött a feleségével ,aztam oda költöztette és ott is maradtak.

Épp ezert nem értem,mert így sincs béke :(

Mindenkinek köszönöm aki írt és tanácsot adtatok.

tegnap 17:38
 26/26 anonim ***** válasza:
Főzzön nektek a kva édes anyátok
tegnap 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!