Hogyan közöljem?
A tesóm anyumekkal él a feleségével és a gyerekével, semmibe nem segítenek, se rezsibe,se ételbe, takarításba sem.
Anyu ezen sokat idegeskedik,de szólni nem szól a békesség miatt, apa strokot kapott, de mindenki tisztára ingerült, idegbeteg otthon, apum sincs jól fizikailag.
Anyu nekem sokat panaszkodik, de ma jutottam el arra a pontra, hogy szólok, hogy ami otthon megy ,nekem nem tetszik, tönkre teszik egymást.
Ti bele szólnátok?
Csak így mindig szorongok,hogy mi van otthon :(
Én már rég elköltöztem.Mérgezö otthon a légkör.
Ha van melójuk, akkor égne a pofám a helyükben, hogy nem adok bele a közösbe.
Minimum a rezsibe kellene beleszállniuk, ez teljesen alap dolog szerintem.
Ne hagyd annyiban!
Nem csak a rezsibe, hanem a kajába (sőt!) és a takarításba is.
Nekem is lesülne a bőr a pofámról, ha felnőtt ember létemre az anyám takarítana utánam és az ő keresetéből ennék én is és a családom is.
Úgy tűnik hogy tesóék csak arra várnak hogy a szülők kipusztuljanak a házból. Akkor végre jó dolguk lenne, nem kéne elvielniük a szülőket. Az ilyen élősködő emberek már csak ilyenek.
Amúgy ha már szólsz, anyukáddal beszélj hogy ne hagyja magát, vagy ha igen, ne neked panaszkodjon. Itt neki kéne végre q sarkára állni, hogy eddig és ne tovább.
Tesóm hol dolgozik ,hol nem, nem szeret dolgozni, nem szeret emberek közt lenni sem. A felesége dolgozik, de nem adnak be a rezsibe, télen szoktak venni pár köbméter fát, de az semmi, ahhoz képest, hogy egész évbe semmire nem költenek.
Tesóm otthon lakott, összejött a feleségével ,aztam oda költöztette és ott is maradtak.
Épp ezert nem értem,mert így sincs béke :(
Mindenkinek köszönöm aki írt és tanácsot adtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!