Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azok a diákok, akik gyenge...

Azok a diákok, akik gyenge tanulók, tényleg nem érdemlik meg, hogy a szüleik elvigyék őket valahova szórakozni/megkapjanak valamit, amire már régóta vágynak?

Figyelt kérdés

Nekem több olyan időszakom is volt a sulis éveim alatt, amikor rosszabb jegyeket kaptam, és azt mondta anyukám, hogy csak akkor vehetek ezt/azt, vagy akkor mehetek el ide/oda, ha jó jegyeim lesznek, illetve ha ő teljesíti az én kívánságaimat, akkor cserébe szerezzek jó jegyeket.

Szülők, ti is úgy gondoljátok, hogy a gyereketek az iskolai teljesítmény alapján érdemel elismerést? Ez jó nevelési módszer? Mit gondoltok?

jan. 5. 19:32
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
63%
Miért lenne tudatlan az aki fenntartással kezeli a témát? Egy csomó már régóta egzakt tudományos témában gyakori hogy x peres fél által megbízott szakértő ezt állapítja meg y peres fél által megbízott szakértőé meg amazt (persze amit épp megrendelő remél). Ha ezeknél szkeptikus az ember akkor miért álljon hozzá vakhittel olyasmihez aminél már maga a téma alapból gyanús hogy a bot könnyebbik végét célozza csak meg.
tegnapelőtt 14:15
 32/35 anonim ***** válasza:
48%
Azt gondolom, hogy igen. Ugyanis, megtanítja küzdeni a céljaik eléréséhez, mivel meg kell dolgozni érte. Az élet is erről szól. A saját képességeihez mérten dologgal egyet is értek meg nem is. Pl anno én teljesen hülye voltam matematikából, örültem a kettesnek, de a hármas már jó volt nálam. Fizika sem volt annyira jó. De pl irodalom, történelem, biológia, nyelvtan, ezekkel nem gondolkozni túlságosan. Meg kell tanulni és kész. Azokat lehet.
tegnapelőtt 22:04
 33/35 anonim ***** válasza:
86%

"csak akkor vehetek ezt/azt, vagy akkor mehetek el ide/oda, ha jó jegyeim lesznek"

Tipikus gyenge szülő, aki nem ismeri a gyerekét és semmivel nem tudja motiválni. Ill. ezt a szöveget nyomták már a nagyszüleink is, ő meg tovább szajkózza. Szerintem rém szánalmas dolog.

(37/N)

tegnap 07:32
 34/35 anonim ***** válasza:

24-es, ja, nálatok ennyi volt a tesióra, hogy futni kellett két kört? Akkor megértem, miért nem érted a tesis példát.

Hát nálunk pl magasugrás, szekrényugrás, talajgyakorlat, kötélmászás, kisladba-dobás és ezek váltva - minden órán. 2400 m-es futás mint "bemelegítés" és sorolhatnám.

És igen, a futás kivételével a tornaszer- gyakorlatokhoz béna voltam, ráadásul mivel jegyre mentek örültem a hármas tesinek, ergo én jött a bélyeg, én lusta vagyok nem akarom csinálni.

Ha megkérdezték volna a vívóedzőmet, hogy valójában milyen teljesítményre vagyok képes, akkor a tesitanárom csak lesett volna.

Ja, de bocs, kit érdekel, hogy a vívás kis gyakorlással egészen jól megy, a szekrényugrás meg sok gyakorlással sem.

Ezért utál sok gyerek mozogni - én is gyűlöltem a tesiórákat -, mert nincs mi motiválja.

tegnap 10:30
 35/35 anonim ***** válasza:
Ja nálunk a tesitanár azzal kezdte hogy ő sokakkal ellentétben komolyan veszi a munkáját, nem csak bedob egy labdát és elmegy iszogatni... volt talajtorna, korlát, gyűrű, magasugrás, szekrényugrás. Kötélmászásra max 4-est lehetett kapni, 5-ös annak járt aki lábhasználat nélkül függeszkedve ment a plafonig (belmagasság jelentős volt mert tipikus tornacsarnokunk volt)
tegnap 10:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!