Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kinek nincs túl jó kapcsolata...

Kinek nincs túl jó kapcsolata valamelyik szülőjével? Karácsonykor szokott változni a viszony?

Figyelt kérdés
Szülőként érdekelne a miert romlott el a kapcsolat! Elsősorban apa-lánya kapocs lenne releváns,hogy hol vannak a buktatók?

tegnapelőtt 00:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szokott
tegnapelőtt 00:14
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

Nem, karácsonykor is ugyan olyan mint az év többi napján

Pl, buktató az alkoholizmus, abuzálás (fizikai, verbális, mentális) ezekből egy is elég stb

tegnapelőtt 00:37
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem..
tegnapelőtt 01:27
 4/13 anonim ***** válasza:
Nálunk legalább karácsonykor mindig változott, de ehhez mindkettőnknek akarnia kellett. Meg én is többet tűrtem. Talán ez volt a kulcs. Na meg az, hogy azért nem abuzálásról volt szó, csak állandó veszekedésekről.
tegnapelőtt 02:42
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem, miért kéne? Pár ezer km-re élünk egymástól, én nem megyek oda, ők nem tudják a jelenlegi címemet. Nagyon jól elvagyok nélkülük.
tegnapelőtt 03:45
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem saját szüleimmel, hanem barátnőm és az apja kapcsolata jobb esetben fagyos.

Az apa alkoholizmusa a fő ok. Karácsonykor sem jobb,sőt rosszabb. Több az ivási lehetőség. De eljárunk hozzáju az anyja ès nagyija miatt.

Egy oda vetett "szia" az üdvölés amira vagy tud válaszolni vagy már annyira részeg,hogy nem.

A távozás is hasonló. Amikor már elegünk van a lebaszásokból "miért nem vagy itt! Nagyvárosi úrilány lettél szégyelsz minket,és barátodnak (ezt nagyon gunyosan mondja) derogál ide jönni.stb és válogatott szidalmakból.

A mélypont az volt amikor lekurvázta lányát mert ő vezett nem én a begipszet karommal.

A barátnőmben meg van akarat,de a "kedves" papa hamar más belátásra kényszeriti...egy időre.

tegnapelőtt 06:31
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Apám mindig leszart. Hol romlott el a kapcsolat? Anyámmal való válása után mindig faggatott, hogy van-e pasija anyámnak, mit csinál anyám, rólam semmit se kérdezett. Egy idő után nem jártam hozzá. Ő meg nem keresett. Sose kaptam tőle karácsonyi üdvözletet sem.

A szülinapomat se tudta mikor van.

Anyám; kb egy éve a fejébe vette hogy menekülnie kell a lakhelyéről a sok c miatt. Adjam neki a félretett pénzemet (3m) hogy legyen hitelhez önerője.

Nem adtam. Az akkori háza tulajdonjoga az enyém volt, neki adtam. Elköltözött, megint rászállt a pénzemre hogy fel kell újítani a házat és adjak neki pénzt. Úgyis én öröklöm ( jah, meg a testvérem aki egy forintot se tett bele).

Na itt elküldtem a jó qva anyjába. Kapott tőlem egy házat. Másoknál az anya szokott a gyereknek házat adni, nem fordítva.

Karácsonykor változott-e a helyzet? Nyilván nem, nem szólt semmit. Be van sértődve hogy nem adom neki a pénzemet.

tegnapelőtt 07:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Karácsonykor csak a képmutatás megy... Mindenki igyekszik ilyen esetben a legjobb oldalát mutatni.

Aztán 27. - től újra lehet piálni, ordibálni, utálni a másikat...

tegnapelőtt 08:56
 9/13 Metionin ***** válasza:
Nincs különbség. Nagyon sok éve már képmutatás sincs, amit a magam módján értékelek, gyerekként is nagyon visszásnak éreztem, hogy egy napra úgy kell tenni mintha család lennénk, csak mert a naptárban piros betűs. A buktató? Alkoholizmus (apám), abúzus (anyám) és a folyamatos egymás ellen uszítás (mindkettőjük).
tegnapelőtt 10:24
 10/13 anonim ***** válasza:

Dehogy változik. Magasról leszarom a karácsonyt és az pont a rossz családi körülményeknek köszönhető

Az apámat 11 éve nem láttam, nem beszéltem vele. Nem is fogok soha többe

Egy életképtelen agresszív kreten

Undorodom tőle

tegnapelőtt 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!