Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Van itt olyan aki nem megy a...

Van itt olyan aki nem megy a szuleihez karacsonyra, mert rossz a viszony vagy ilyesmi? Hogy elitek meg?

Figyelt kérdés
2020. dec. 24. 14:11
 1/5 Banna97 ***** válasza:
100%

Jelen! Bár én csak az egyik szülőmmel vagyok rossz viszonyba.

Úgy elem meg, hogy jobb a békesség az unnepekbe neki is, meg nekem is.

2020. dec. 24. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Idén nem megyünk édesanyámhoz. Nem érzek semmit. Nem ok nélkül nem megyek nagyon sokat bántot fizikailag is, és lelkileg is. Nekem jobb, ha nem találkozunk.
2020. dec. 24. 14:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta (mióta a férjemmel vagyon) nem megyünk anyuékhoz karácsonykor. Azzal kezdődött, hogy nem is hívta soha (a hugomat persze hívták, az mehetett pereputtyostól, férj, gyerek, még az anyósát is vitte anyámékhoz). Most meg már nem is hiányzik, hogy menjünk (közben hugom 3000 km-re él külföldön, apám meghalt, anyám egyedül karácsonyozik 150 km-re, így járt.)
2020. dec. 24. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Sosem támogatott, fizikailag és lelkileg bántott, amint tudtam, elköltöztem otthonról és azóta nem tartom vele a kapcsolatot.
2020. dec. 24. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Hozzászoktam hogy csak a család egyik felével karácsonyozunk. A másik fele egyáltalán nem hiányzik nekem.
2020. dec. 25. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!