Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Védenétek a fiatokat, attól...

Védenétek a fiatokat, attól függetlenül is,hogy tisztában vagytok vele, mennyire nem ért semmihez,lusta, rendetlen és a lány szenved tőle aki együtt van vele?

Figyelt kérdés
A fiam nem a dolgosságáról híres,és két éve együtt van egy nővel,aki talpraesett,és nagyon ügyes. Ellenben, mivel a fiam eléggé hirtelen, duzzogós és hát nem a munka hőse a lány sokszor sír miatta, és elpanaszkodik erről az ő szüleinek is. Avatkozzam bele kéretlenül, vagy majd ők megoldják? Mondtam a lánynak,hogy sajnos nagyban rajtunk is múlt az apjával,hogy ilyen lett, de nem akartunk vele kicsiként erőszakoskodni, hogy mindenbe bevonjuk. Mit tegyek? Nagyon tanácstalan vagyok. Vagy majd ha a leányzó megunja,akkor szétmennek és így "kimaradok belőle?" Anyaként,nagyon nehéz ez nekem.
dec. 20. 11:47
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem nem kéne anyukának nekiesni. Sok olyan családot ismerek ahol korban közelálló gyermekek vannak és az egyik dolgos, tanul, önálló élete lesz hamar, meg családja a masik meg marad a mamahotelben életkeptelenül és nem tudják a szülei kimozdítani onnan. Nem tudom ennek mi az oka hiszen mindkét vagy mind három egyerek ugyan azt a nevelést kapta.

A fiúval kéne beszélni esetleg ha otthon lakik még szólni hogy ideje lenne a költözés hátha összeszedi magát.

dec. 20. 19:00
 22/25 anonim ***** válasza:
80%

Kitől, vagy mitől akarod védeni? Senki sem bántja, semmi baja. Legfeljebb a környezete szenved miatta, ő jól elvan.

Nehéz helyzet, mert ha a lány besokall, otthagyja, és akkor mi lesz vele?

dec. 20. 19:00
 23/25 anonim ***** válasza:
61%

Én másképp látom a helyzetet. Te az elkényeztetett,semmihez nem értő fiadnak szeretnéd megtartani ezt a jóravaló dolgos lányt. Szerintem te nem a kapcsolatukért aggódsz,hanem azért,mert tudod,ilyen lányt mégegyet a fiad nem találna. Azért gondoltad,hogy veleszólsz a kapcsolatukba,hogy felnyisd a fiad szemét. Ezzel nem bántani akarlak,mert beismerted,hogy nem jól nevelted a gyereked,viszont most is arra pályázol,hogy a link fiadnak egy életre aló barátnője legyen.

De ha engem kérdezel,én ha beleszólnék,csak annyit mondanék a lánynak hogy:menekülj!

dec. 20. 19:39
 24/25 anonim ***** válasza:
46%
Egy valamit tud tenni: megmondani a fiának, hogy igen, Önök baxták el a nevelését, viszont kapott egy második esélyt arra, hogy felnőjjön és ha elbaxxa, akkor a csaj kivágja, mint cicusokat nagydolgozni és ha így lesz, maximum úgy cuccolhat haza, ha elhúzza a belét dolgozni és lead valamennyi pénzt havi szinten, amit egy számlára fog gyűjteni és ha elköltözik, akkor azt az összeget egyben megkapja, hogy pl jól jöjjön kaucióra...
dec. 21. 04:13
 25/25 anonim ***** válasza:

Azt honnan veszitek, hogy munkanélküli, a lány tartja el?

Az, hogy nem a munka hőse, nem ezt jelenti.

dec. 22. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!