Védenétek a fiatokat, attól függetlenül is,hogy
tisztában vagytok vele, mennyire nem ért semmihez,lusta,
rendetlen és a lány szenved tőle aki együtt van vele?
Figyelt kérdés
A fiam nem a dolgosságáról híres,és két éve együtt van egy nővel,aki talpraesett,és nagyon ügyes. Ellenben, mivel a fiam eléggé hirtelen, duzzogós és hát nem a munka hőse a lány sokszor sír miatta, és elpanaszkodik erről az ő szüleinek is. Avatkozzam bele kéretlenül, vagy majd ők megoldják? Mondtam a lánynak,hogy sajnos nagyban rajtunk is múlt az apjával,hogy ilyen lett, de nem akartunk vele kicsiként erőszakoskodni, hogy mindenbe bevonjuk. Mit tegyek? Nagyon tanácstalan vagyok. Vagy majd ha a leányzó megunja,akkor szétmennek és így "kimaradok belőle?" Anyaként,nagyon nehéz ez nekem.
Nem szólnék bele. Mindenki azt szagolja, amit szakított. A lány már biztos rég rájött, milyen a pasija, mégis maradt.
Egy beszélgetést megér, hogy ideje összekapni magát,mert itt a bizonyíték, mit veszít a hozzáállása miatt.
Vagy koppan még párszor, vagy ahogy írták, talál majd egy hozzá hasonló lányt. (mondjuk ezen elgondolkodnék, hogy a két munkanélküli felnőttet ki fogja eltartani?)
dec. 20. 14:05
12/25 anonim válasza:
A majomszeretet is eredmenyez ám narcissistic embereket… 🤫😉🤷♀️
dec. 20. 14:10
13/25 anonim válasza:
Ó nyugi, most még elvagytok.
Majd mikor 50 felett is a szobajaban fog duzzogni, es neked kell etetni meg mosni rá, majd akkor panaszkodj hogy nehéz.
dec. 20. 14:15
14/25 anonim válasza:
Bizonyos fokig persze, védeném, hiszen a gyerekem, viszont nem lehet mindentől megkímélni, a lánynak pedig jelezni kellene, hogy nem vontátok be a fiút mindenbe.
dec. 20. 14:25
15/25 anonim válasza:
A 14-es válaszadó vagyok. A kérdés az, hogy mennyire tudnak megegyezni, mert ha túl sok az eltérés, akkor könnyen szakítás lehet a kapcsolatból..
dec. 20. 14:26
16/25 anonim válasza:
#14 a lány vajon két év után még nem jött rá, hogy a pasija nem csinál semmit?
Lehet ő is pátyolgató típus, eddig bejött, de már unja.
dec. 20. 14:33
17/25 anonim válasza:
A 14-es válaszadó vagyok. 16-os, lehet valami abban, amit mondasz..
dec. 20. 16:50
18/25 anonim válasza:
Vagy éppen 2 év után elégelte meg a dolgokat.
dec. 20. 16:52
19/25 anonim válasza:
Én elmondanám a fiamnak négyszemközt hogy ha így folytatja akkor nem lesz barátnője. A kislánnyal meg kedves lennék és boztosítanám a támogatásomról. Beleszólni nem lehet hiszen már felnőttek az ő döntésük együtt akarnak e lenni.
dec. 20. 18:36
20/25 anonim válasza:
Dehogy védeném. Inkább szégyelném magam, hogy sikerült egy link alakot kitermelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!