Gáz lenne visszakéredzkedni szentestére?
Figyelt kérdés
Helyzet az, hogy meg novemberben tisztáztam, hogy nem szeretnék szenteste hazamenni, szívesebben tölteném otthon egyedül a kutyámmal. Szüleim ezt jól reagálták le, nem volt sértődés, megegyeztünk, hogy majd 25.én megyek ebédre. Viszont most, hogy ennyire közel van az ünnep megis szívesebben mennék haza. 22 éves vagyokdec. 20. 11:36
11/21 anonim válasza:
Nem gáz, csak időben szólj, mert lehet hogy valamit terveztek már arra a napra, vagy nem készülnek épp semmivel
12/21 anonim válasza:
Az a gaz, hogy felnottet jaszol, de valojaban nem tudod, mit akarsz. 🤫😉🤷♀️
13/21 anonim válasza:
Dehogy gáz. A tervek, érzések változnak, nincs ezzel semmi baj.
14/21 anonim válasza:
Pont ugyan ez csak nekem lányom van.
Kicsit felemás az érzésem a döntésével kapcsolatban. Ha nem jönne mást csinálnánk...
De mégis a gyermekem, szóval örülök is neki,ha itt van.
15/21 anonim válasza:
Ha én lennék a szülőd, akkor örülnék neki, ha jönnél.
16/21 anonim válasza:
Légy gyerek amíg megteheted és szívesen látnak. Kérdezz.
17/21 anonim válasza:
Azért szólj neki hgoy mégis mész, mert úgy kell készülnie akkor.
18/21 anonim válasza:
Pl hogyha a gyerek azt mondja, nem jön Szentestére, akkor vszeg, otthon sem találna, ha mégis beugrik, mert elmegyünk vásárba, sétálunk, és "majd valamikor" hazamegyünk, eszünk.
Ez lehet este hat, vagy fél kilenc.
19/21 anonim válasza:
Ha nem vágod keresztbe a terveiket, miért ne? Mondjuk ha nekem mondaná a gyerekem, hogy nem akar hazajönni, hanem a kutyájával akar lenni, inkább megkérdezném, hogy segíthetek-e valamiben neki.
Nyilván ha tudod, hogy terveznek valami programot, akkor ne húzd keresztbe a számításaikat.
20/21 anonim válasza:
A szülők helyében én még örülnék is neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!