Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nekem miért kéne fizetnem a...

Nekem miért kéne fizetnem a mamám házának rezsijét, mikor nem az enyém lesz?

Figyelt kérdés
Mamám meghalt, a házát anyám nem tervezi sem eladni, sem odaadni senkinek. De kitalálta hogy azért ne legyenek kikapcsolva a dolgok, dehát víz, gáz, villany ugyanúgy legyen. Apám azt mondta, hogy felejtse el, hogy ő fizetni fogja, anyám htb, szóval nincs bevétele. Kitalálta, hogy fizessem én, mondtam hogy megkapom akkor a házat? A válasz nem volt, akkor tőlem is nem volt a válasz.

dec. 20. 09:36
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
9%
Még ki sem hűlt a nagyi teste, de már az öröklésen vitatkoztok. Szép.
dec. 20. 09:40
 2/26 anonim ***** válasza:
91%

Hát ez elég érdekes szitu.

Eleve nem értem ha nem lakik benne senki miért ne jelentsétek a szolgáltatóknak?

Neked semmi kötelezettséged nincs ezügyben.

Ha anyukád neked akarná adni, akkor sem lenne kötelességed most fizetni ha még nem laksz bent.

Ennek így semmi értelme.

dec. 20. 09:40
 3/26 anonim ***** válasza:
92%
Naná, hogy nem fizetném. De akkor amúgy mit akar anyukád a házzal? Csak úgy álljon ott búskomoran, lakatlanul?
dec. 20. 09:46
 4/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom.
dec. 20. 09:47
 5/26 anonim ***** válasza:
93%
Ez így csak anyád hobbija. Nem fizetnék bele.
dec. 20. 09:59
 6/26 anonim ***** válasza:
90%
Aztán majd járhatsz oda takarítani, rendberakni..
dec. 20. 10:25
 7/26 anonim ***** válasza:
91%
Nem fizetsz, és ennyi. Anyád meg hisztizhet kedvére
dec. 20. 10:27
 8/26 anonim ***** válasza:
21%

A háznak nincs közös költsége havonta. Ha szünetelteted, vagy nem használod a gázt meg a villanyt, akkor annak minimális, pár ezer forintos költsége van csak. Netet, telefont le lehet állítani.

Mi az igazi probléma? Nem hiszem hogy 2-3 ezer forint havonta gond lenne.

dec. 20. 10:27
 9/26 anonim ***** válasza:
95%
Anyuka örökölt egy házat, ami 1/1-ben az övé és mással fizettetné a fenntartását, mert neki nincs bevétele. Átadni vagy lakni odaadni nem akarja, csak hogy legyen neki. Ez a gond.
dec. 20. 10:46
 10/26 anonim ***** válasza:
89%
Én se fizetném.
dec. 20. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!