Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vállni szeretnék de férjem...

Vállni szeretnék de férjem mondja hogy gyerekeknek szüksége van apjára ez igaz de nem is nagyon foglalkozik velük ! Ti mint apa munka után vagy hétvégén mennyit foglalkoztok a gyerekeitekel?

Figyelt kérdés
A Férjemnek annyiból áll az egész hogy oké néha fürdeti őket vagy együtt esznek . De szinte semmi kommunikáció köztük ! 8 éves és 4 éves ! Mikor dolgoztam és ő nem még a házifeladat is megvárt ! Akkor minek apa ?
dec. 12. 07:35
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
74%

Nem a gyerek miatt kell együtt maradni. Én elváltam, nem bántam meg, a lányomnak is nyugodt, harmónikus az élete, én is kivirultam a válás után, új életet kezdtem, kezdtünk.

Azóta már újraházasodtam, a férje apja helyett is apja volt, rengeteget foglalkozott vele, a mai napig is. A közös babánkkal is minden időt kihasznál munka után. Lényegében dolgozik, aztán családozik. :)

Ha nem vagy boldog, válj el, ne várj a csodára. Én úgy érzem, Te már nem szeretnél vele lenni, a gyerekkel lehet válás után is az apukája, az hogy feszkó van a gyerek körül, senkinek nem jó. Viszont válás után még megvan mindkettőtök esélye, hogy boldogan éljetek, és a gyerkőcnek is az apukája attól még apja marad.

dec. 12. 10:23
 12/31 anonim ***** válasza:
83%
Arra a kifogásra, hogy a gyereknek apa kell vesd fel a férjednek a közös gyermekfelügyelet lehetőségét. Felváltva egy hétig nála, egy hétig nálad lesznek a gyerekek, így lesz nekik anyjuk és apjuk is. A kedves férj pedig kiapáskodhatja magát, lesz rá ideje bőven.
dec. 12. 10:30
 13/31 anonim ***** válasza:
81%

Az teljesen lényegtelen, hogy a férjed mit akar. Ha TE válnál, akkor elválasztanak, ne aggódj.

A férjed meg hétvégi apukaként is találkozhat a gyerekével - nyugi, aki már rendes apukaként ennyire leszrja a gyerekeit, az hétvégente is le fogja.

dec. 12. 11:37
 14/31 anonim ***** válasza:
38%
12-es, inkább ne vesse fel. A pasi a végén még belemegy úgy, hogy amúgy most sem tölt időt a gyerekkel.
dec. 12. 11:38
 15/31 anonim ***** válasza:
67%
Apa kell, de nem ilyen. Ha amúgy is leszarja őket, akkor nincs alapja ilyeneket mondani.
dec. 12. 14:26
 16/31 babyboom567 ***** válasza:
49%
A közös felügyelettel az anya,meg a gyerekek is jól megszívják.Szóval kérdező, ez eszedbe sem jusson!
dec. 12. 15:16
 17/31 anonim ***** válasza:
77%
Úgyse kérné a megosztott felügyeletet... Az én exem is jött, hogy elveszem tőle a gyerekeket, mondtam, akkor legyen közös, ja azt nem. Másik városba is költözött. Az is az én hibám volt :) Csak a szájuk jár, de amelyik kutya ugat...
dec. 12. 15:41
 18/31 anonim ***** válasza:
81%
#17 Így van, a gyerekre hivatkozás az esetek nagyon nagy részében csak kifogás/érzelmi zsarolás náluk. Valójában nem vágynak arra, hogy neveljék a saját gyerekeiket úgy, hogy nincs ott egy nő, aki mindent megcsinál helyettük.
dec. 12. 15:46
 19/31 anonim ***** válasza:
0%

Nem mindegy? Most hánytorgatni akarod az apjának vagy elbizonytalanodtál, hogy elválj-e?

Amúgy ha csak ez a bajod, akkor még jobban jársz, ha nem váltok el, mert akkor még ennyi segítséged se lesz, hogy néha megfürdeti. Anyagiakban se mindegy sajnos, ha egyedül nem tudod eltartani őket.

Másrészt gondolom már az első gyereknél is ez volt. Minek vállaltál kettőt? 🤔

dec. 13. 07:37
 20/31 anonim ***** válasza:
40%

#19 "még ennyi segítséged se lesz, hogy néha megfürdeti"

Erre is megoldást nyújt a közös felügyelet. Vegye csak ki szépen a részét a gyereknevelésből a kedves papa.

dec. 13. 08:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!