Anyám sem hisz bennem akkor mégis kifog?
Én ismeretlenül is hiszek benned!
Már az is becsülendő, hogy anyud természete ellenére ebbe szépen belevágtatok (van ismerősöm, aki majdnem ugyan emiatt 2 évig nem mert lépni, végül megtette és nem bánta meg).
Anyudból viselkedése csupán burkolt sértettség egy maroknyi önzőséggel és féltékenységgel. Abba gondolj bele, hogy mennyire veszik őt komolyan a faluban: panaszkodik a saját gyerekéröl. Meghallgatjàk, majd a többiek a háta mögött kibeszélik őt amièrt kibeszélt titeket. Sértett, mert otthagyod, azt hiszi elveszít, önző, mert az ő szomorúságát, hogy hiányozni fogsz neki előrébb veszi, mint azt, hogy egy jobb, tehetősebb élet vár rád máshol és irigy, mert lehet ő is megtenné/megtette volna ezt a lépést csak nem meri/merte/akarta.
Ne hagyd, hogy manipuláljon! Lesz normális munkád és legalább nem fog beleavatkozni a kapcsolatodba. Azt írtad, hogy elkezdett beleszólni. Gondold el mi lesz, ha a faluban maradsz és gyereketek is lesz. Nekünk nem volt annyira rossz a kapcsolatom a szüleimmel, de a költözésem határozottan jót tett neki.
1 hétig még szorítsd össze a fogad! Nem lesz egyszerű, de egyszer majd lenyugszik.
Higyj magadban! Már csak azért is mutasd meg, sikerülni fog!
Jelentkezz minél több helyre, olyanra is ami nem az álommunkád. Először legyen egy stabil helyed, aztán közben tudsz nézelődni, jobbat keresni, addig amíg nem lesz jobb!
Anyáddal meg ne foglalkozz, egyik füleden be, másikon ki. Azzal meg végképp ne, hogy a hátatok mögött kinek mit mond, ezzel magát minősíti, nem titeket.
Kitartást és sok erőt kívánok! Ami a legfontosabb: ne neki akarj megfelelni!!! Tudom, hogy ezt most tagadod, de a gondolataidban foglalkoztat a véleménye, azért bántó számodra a viselkedése. Próbálj eltávolodni tőle lelkileg és ha elköltöztek ne azon parázz, hogy mikor lesz munkád, nyugodtan keresgéld a megfelelőt.
A fiam is most költözött fel nyár elején a barátnőjével Pestre vidékről. Engem jó előre nyugtatgatott, hogy anya nem biztos, hogy rögtön lesz munkánk, mert keresgéljük a nekünk megfelelőt. Először kivettek egy albérletet, berendezkedtek, majd kb egy hónap után mentek dolgozni.
Kívánom, hogy nektek is minden sikerüljön és ne aggódj anyukád miatt, idővel biztos fog alakulni a viszonyotok. Én nem mondanék rá semmi rosszat, hiszen az anyukád, majd ahogy te leszel egyre érettebb, önállóbb, elfogadóbb, úgy fog ő is változni remélhetőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!