Miért nem bízott bennem anyám soha?
Már azelőtt sem bízott bennem, hogy elkezdtem volna neki (egyébként okkal) hazudozni (a jegyeimről általánosban). Konkrétan már a hazugságok előtt hozzámvágta egészen ovis korom óta, hogy hazug vagyok. Soha nem bízott bennem.
Miért?
A bizalom egy olyan dolog, amit tapasztalatok építenek fel. Adtál-e neki okot arra, hogy megbízzon benned? Nem tudom, mi volt óvodás korodban, de simán lehet, hogy okkal nem bízik meg benned, ezt pedig az általános iskolai hazudozásod tovább erősítette.
Viszont ha nem így van, ha annak idején őszinte voltál, mégsem bízik benned, akkor ott van az univerzális megoldás: le kell sz*rni és minél hamarabb elköltözni. A hülyékkel nincs mit kezdeni, nem fogod megváltoztatni egyiket sem, akármennyi energiát fektetsz bele. Csak ignorálni lehet őket. Ahogy annak idején a Republic énekelte: "Aki hülye, az is marad!".
Pl. tanul az anyutól példát, ahogy minden gyerek. Gondolom, az anyuka sem a becsület mintaképe, és valamit kivetített.
Pszichológust javaslom én is, mert ezt fel kéne dolgozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!