Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám sem hisz bennem akkor...

Anyám sem hisz bennem akkor mégis kifog?

Figyelt kérdés
Sziasztok a párommal költözést tervezünk, már minden le van beszélve. Mégis anyám ott furkálódik ahol tud, még a páromat is próbálta lebeszélni. Ráadásul fűnek fának mondja hogy mi a tervünk (azaz hogy lelépünk) és hátunk mögött ócsáról meg máshogy beszél rólunk illetve kezd a kapcsolatunkban is bíráskodni, hogy mit hogy kellene, mikor neki egy kapcsolata sem volt épp és fűvel fával volt. De állandóan hallom a másik szobából hogy így nem fog sikerülni ilyenek meg olyanok vagyunk. Meg mi lesz ha nem lesz munkám. Mikor nagy városba mennénk és a kis falunkhoz képest rengeteg munka lehetőség várna rám. 1 hét van a költözésig. Azt hiszem megbolondulok. Kérlek ne trollkodjátok szét és csak olyan írjon aki legalább lelkileg tud segíteni. Köszönöm 😔

2024. júl. 25. 00:12
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
4-es minden szabad igaz. Ezeket a tulajdonságokat vagy reakciókat ki hagytam a szövegből de amiket írsz teljesen egyezik. Köszönöm szépen.
2024. júl. 25. 08:10
 12/27 anonim ***** válasza:
95%

Szrni rá nagyon nagy ívben és amint elköltöztél telefonszám csere, tiltás, azt se tudja meg, hol élsz.

Nálunk ugyanez volt, míg otthon laktam, mint nálatok: fúrás, semmi nem jó, életképtelen vagyok, éhen halok nélkülük, a párom úgyis kidob, stb.

Miután elköltöztem megszakítottam a kapcsolatot vele - meg a családom 95%-val is erősen leredukáltam.

2024. júl. 25. 08:13
 13/27 A kérdező kommentje:
9, köszönöm szépen így van valahol van egy megfelelési kényszer is és sokat olvastam a viselkedéséről valószínű mérgezőnek mondanám. Mi is albérletbe akarunk menni, okos és ügyes gyermeked van és főleg elfogadó anyukája. Nekünk megmondta ha 2-3 hónap alatt nem találok munkát haza kell jönnöm. (Mikor 1 éves szerződést akarunk aláírni) Természetesen nem akarok haza jönni majd, de zavar abban hogy nem hisz bennem. De ahogy a többiek is írták ki kell tartsak és kifogok mert ez már nem állapot.
2024. júl. 25. 08:17
 14/27 A kérdező kommentje:
12 igen egyezik. És nagyon nagyon megakarom szakítani a kapcsolatot vele, viszont a két kiskorú testvéremmel (13-14 évesek) illetve apámmal aki sokat segített nekünk ahogy csak tudott nem szívesen tenném. Hogy lehetne szerintetek, megoldania hogy vele egyáltalán ne legyen kapcsolat ha egy háztartásban élnek? :( Apámat manipulálja is sokszor de nem bántom neki is szr élete volt és sokat változott az idők alatt főleg ahogy elmondtam neki ezeket és tudja anyu milyen de a gyerekek miatt marad vele.
2024. júl. 25. 08:21
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Durva, hogy egy anya hogyan tudja bántani a saját gyerekét. Valószínűleg csak irigykedik, hogy te egy jobb közegbe kerülsz jobb munka lehetőséggel.

Próbálj nem figyelni rá és kerülni a költözésig

2024. júl. 25. 08:47
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Húzz meg egy vonalat amit ha átlép éreztesd vele, hogy eddig volt és most már stop!
2024. júl. 25. 08:47
 17/27 anonim ***** válasza:
93%
Sok sikert és hidd el, hogy sikerülni fog! Ez az első lépés a leválás felé és ezentúl ne hagyd, hogy anyád befolyásoljon. Erősítsd meg magad érzelmileg es ha bármi rossz történik ne higyj anyádnak, hogy a te hibád. A helyedben rá sem nyitnám többet az ajtót.
2024. júl. 25. 08:52
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Úgy lehet megoldani, hogy te nem mész haza, apáddal és a testvéreiddel máshol találkozol. Ne hagyd, hogy anyád mérgezzen!
2024. júl. 25. 09:26
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát anyád nem, az biztos. Nehéz ezen változtatni. Az enyém is kiidegel, aztán együtt se lakunk. Még telefonon is bosszant, hogy mit hogyan kell szerinte.

Ne mondj fel, ne legyen semmi komoly ezzel a pasassal, ne vegyetek házat, nem kell rögtön házasodni, minek az autó... sorolhatnám. Megyek a saját fejem után, de mindig bennem van a kétely ezek miatt. Igazi mérgező ember.

2024. júl. 25. 09:31
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Még jó, hogy vannak testvéreid.
2024. júl. 25. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!