Anyám sem hisz bennem akkor mégis kifog?
15 igen, irígylem akinek jobb anyja van, nehéz de kibírom valahogy.
16 az a baj hogy akkor még gonoszabb, sokszor próbáltam de nem viccelek tényleg mint egy boszorkány, jogilag és bárhogy próbál el lehetetleníteni, ott szúr ahol csak tud, és akár képes apámat is ellenem beszélni de apám sokszor engem véd azért is kialakul egy féltékenység benne, hogy jobb a kapcsolatom vele, rengetegszer vissza is mondja hogy a sggemet nyalja meg én is az övét és vele beszélek meg sokmindent.
17 köszönöm
18 igen úgy lesz
19 én tudom hogy soha nem fog változni, ő soha nem hibás semmibe, és ez a legnagyobb baj, amíg nincs ilyen érzete addig változni se lesz hajlandó mert úgy érzi neki van igaza. Nekünk a házat mondja, meg úgy tett hogy próbaházasság mármint hogy olyan ez az egész, de igazából 8 éve vagyunk együtt (suliba találkoztunk) és most sikerült kellő anyagiakat össze szedni. A lényeg hogy minket bírál hogy inkább házat kéne venni, de munkám sincs még és nem érti meg hogy addig nem akarunk míg nem is tudjuk hogy együtt tudunk e élni illetve míg nincs munkám, nem akarom a páromat hitelbe verni és ezért mondta hogy próba házasság. Pedig én nem érzem magam buta gyereknek de mégis úgy kezel.
A próbaházasság régi kifejezés, akkoriban kezdték használni, amikor még nem volt elfogadott a házasság nélküli együttélés. Ezért az egyért ne neheztelj rá.
Egyébként szerintem is próbaházasság lesz, majd kiderül, milyen együtt lakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!