Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám sem hisz bennem akkor...

Anyám sem hisz bennem akkor mégis kifog?

Figyelt kérdés
Sziasztok a párommal költözést tervezünk, már minden le van beszélve. Mégis anyám ott furkálódik ahol tud, még a páromat is próbálta lebeszélni. Ráadásul fűnek fának mondja hogy mi a tervünk (azaz hogy lelépünk) és hátunk mögött ócsáról meg máshogy beszél rólunk illetve kezd a kapcsolatunkban is bíráskodni, hogy mit hogy kellene, mikor neki egy kapcsolata sem volt épp és fűvel fával volt. De állandóan hallom a másik szobából hogy így nem fog sikerülni ilyenek meg olyanok vagyunk. Meg mi lesz ha nem lesz munkám. Mikor nagy városba mennénk és a kis falunkhoz képest rengeteg munka lehetőség várna rám. 1 hét van a költözésig. Azt hiszem megbolondulok. Kérlek ne trollkodjátok szét és csak olyan írjon aki legalább lelkileg tud segíteni. Köszönöm 😔

2024. júl. 25. 00:12
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

15 igen, irígylem akinek jobb anyja van, nehéz de kibírom valahogy.

16 az a baj hogy akkor még gonoszabb, sokszor próbáltam de nem viccelek tényleg mint egy boszorkány, jogilag és bárhogy próbál el lehetetleníteni, ott szúr ahol csak tud, és akár képes apámat is ellenem beszélni de apám sokszor engem véd azért is kialakul egy féltékenység benne, hogy jobb a kapcsolatom vele, rengetegszer vissza is mondja hogy a sggemet nyalja meg én is az övét és vele beszélek meg sokmindent.

17 köszönöm

18 igen úgy lesz

19 én tudom hogy soha nem fog változni, ő soha nem hibás semmibe, és ez a legnagyobb baj, amíg nincs ilyen érzete addig változni se lesz hajlandó mert úgy érzi neki van igaza. Nekünk a házat mondja, meg úgy tett hogy próbaházasság mármint hogy olyan ez az egész, de igazából 8 éve vagyunk együtt (suliba találkoztunk) és most sikerült kellő anyagiakat össze szedni. A lényeg hogy minket bírál hogy inkább házat kéne venni, de munkám sincs még és nem érti meg hogy addig nem akarunk míg nem is tudjuk hogy együtt tudunk e élni illetve míg nincs munkám, nem akarom a páromat hitelbe verni és ezért mondta hogy próba házasság. Pedig én nem érzem magam buta gyereknek de mégis úgy kezel.

2024. júl. 25. 09:42
 22/27 anonim ***** válasza:
31%

A próbaházasság régi kifejezés, akkoriban kezdték használni, amikor még nem volt elfogadott a házasság nélküli együttélés. Ezért az egyért ne neheztelj rá.

Egyébként szerintem is próbaházasság lesz, majd kiderül, milyen együtt lakva.

2024. júl. 25. 10:50
 23/27 A kérdező kommentje:
Nézz utána a próbaházasság valódi fogalmának. Mert nem azt takarja amire én is először gondoltam, hanem valami mélyebb gusztustalanabb dolgot. Mi szerelemből házasodnánk nem pedig azért hogy egy év alatt gyerek szülessen aztán meg mindenki kéz kezet mosson.
2024. júl. 25. 11:04
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, amint módod van rá, ennek az anyádnak nevezett szivolát tiltsd le minden platformon, a saját és a jövendőbeli családod érdekében.
2024. júl. 25. 22:26
 25/27 A kérdező kommentje:
Úgy lesz, apámmal ma pont beszéltem erről hogy azt tervezem és úgy láttam megértette teljesen a helyzetet.
2024. júl. 25. 22:29
 26/27 anonim ***** válasza:
Legalább a tied hisz neked.
2024. júl. 26. 00:02
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon megértjük egymást rokon lelkek vagyunk.
2024. júl. 26. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!