Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lopam pénzt az anyukámtól,...

Lopam pénzt az anyukámtól, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tíz ezret vettem ki a pénztarcájából, és nem hinném hogy rá jönne de nagyon rosszul érzem magam miatta és már össze is készítettem hog, vissza teszem, de el gondolkodtam mi lenne ha megbeszélném vele... vagy le szidna?
dec. 4. 21:23
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
73%
Amúgy tuti kamu, mert a kérdező eltűnt a francba :d
dec. 5. 14:25
 32/40 anonim válasza:
89%
31.Miért lenne kamu ha nem reagál? Ez valami elvárás, hogy muszáj reagálni különben kamu?...Én se szoktam csak úgy reagálni, ha kielégítő válaszokat kaptam.
dec. 5. 15:19
 33/40 anonim ***** válasza:
50%
Én is azt mondom, hogy mondd el neki. Észre fogja venni, akkor is, ha esetleg nem szól érte, és jó pontot szerzel magadnak, ha önként bevallod.
dec. 5. 15:44
 34/40 anonim ***** válasza:
72%
#32 (15:19) - a kérdező már valahogy biztosan megoldotta, és ezért már illett volna lezárnia a témát egy válasszal, amiben az így nyert élettapasztalatáról beszámol.
dec. 5. 16:22
 35/40 anonim ***** válasza:
88%
Bármi is az igazság a kérdéssel kapcsolatban, egy ilyen helyzet szerintem remek próbatétel lenne. Valóban bizonyos értelemben lopás történik, gyerek a szülőtől, nem túl jelentős értékben (szerintem legalábbis). A bűnöst bántja a lelkiismerete a tette miatt. Ez szerintem pozitív és kívánatos ebben a helyzetben. Nekem az a véleményem, hogy érdemes lenne ekkor jelezni a szülőnek, hogy a tudta nélkül elvettél tőle pénzt, viszont emiatt bánt a lelkiismereted, és szeretnéd visszaadni, és bocsánatot kérni. Ha úgy érzed, érdemes lehet jelezni, hogy sosem tennél többet ilyet. A reakció a szülőtől függ, mi nem ismerjük. Azt szeretném kifejezni, hogy szerintem ez egy tanulságos eset.
dec. 6. 14:36
 36/40 anonim ***** válasza:
100%

Tedd vissza úgy, hogy ne szólj neki. Nem biztos, hogy észrevette. Ha szólsz neki, akkor is lesz valamennyi bizalomvesztés. És soha többé ne tegyél ilyet, senkivel.

Nem biztos, hogy az anya észrevette. Én pl. elég ritkán használok készpénzt, emiatt van, hogy a pénztárca napokig vagy hetekig elő se kerül a táskámból. De az is lehet, hogy észrevette, de nem akar szólni, ő is a visszatételre vár. Lehet, hogy azért nem akar szólni, mert van, hogy az ember maga keveri el a pénzt, vagy elfelejt valami hetekkel ezelőtti vásárlást, pénzváltást és kínos, ha meggyanúsított valakit ok nélkül.

dec. 7. 12:34
 37/40 A kérdező kommentje:
nem cigizek
dec. 11. 14:59
 38/40 A kérdező kommentje:
nem kamu kerdes amugy...xd
dec. 11. 15:00
 39/40 A kérdező kommentje:
ja es vegul el mondtam neki es megbocsajtotta, nagyon osyonom a valaszaitokat<3
dec. 11. 15:01
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
gratula, jól tetted
dec. 11. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!