Lopam pénzt az anyukámtól, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tíz ezret vettem ki a pénztarcájából, és nem hinném hogy rá jönne de nagyon rosszul érzem magam miatta és már össze is készítettem hog, vissza teszem, de el gondolkodtam mi lenne ha megbeszélném vele... vagy le szidna?dec. 4. 21:23
21/40 anonim válasza:
Tedd vissza titokban és felejtsd el az egészet. Ne rágódj rajta.
22/40 anonim válasza:
Hidd el, rá fog jönni, mert az anyukák általában tudják, mennyi van a pénztárcájukban.
Én azt mondom, vallj színt.
23/40 anonim válasza:
Simán tedd vissza. Nem kell túlaggódni, sajnos a te korosztályod nagy százaléka rendszeresen meglopja a szüleit csak nem mindegyik vallja be.
24/40 anonim válasza:
Biztosan észreveszi, és nyugodj meg, mert a bizalom jóidőre ugrott.
Kérni nem volt képed, de meglopni őt igen? Azért nem semmi. Én sem vagyok szent, csináltam hülyeségeket, de sohasem loptam meg a szüleimet.
25/40 anonim válasza:
Visszaadod neki és közbe elmondod...bocsánatot kérsz.
26/40 Thunderfairy válasza:
El se tudom képzelni hogy lehet szülőtől lopni tudatosan. Sose tenném inkább nem kell a pénz. Nem is tudom mit írjak erre.
27/40 anonim válasza:
Már tuti hogy tudja, és várja, hogy bevalld. Az emberek általában észreveszik ha 10 ezer forint hiányzik a pénztárcából. Ha szegény azért, ha gazdag meg azért mert úgysem hord magával száz ezreket.
28/40 Katona Dius válasza:
Én azt javasolnám, add vissza a kezébe és valld be, mit tettél. Lehet, hogy rosszul fog neki esni a tetted, de azt mindenképp értékelni fogja, hogy őszinte voltál, és helyrehoztad a dolgot (vissza adtad).
29/40 anonim válasza:
Tedd vissza es tobbet ne csinalj ilyet!
Nagy csalodas lennel, ha ez kiderul.
30/40 anonim válasza:
"Anya, nagy a bűnöm, de megbántam. Elvettem egy tízest a pénztárcádból. Sajnálom. Nem költöttem semmire, mert megszólalt a lelkiismeretem, visszaadom. Vállalom a büntetést."
Amúgy hány éves vagy? Cigire kellett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!