Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lopam pénzt az anyukámtól,...

Lopam pénzt az anyukámtól, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tíz ezret vettem ki a pénztarcájából, és nem hinném hogy rá jönne de nagyon rosszul érzem magam miatta és már össze is készítettem hog, vissza teszem, de el gondolkodtam mi lenne ha megbeszélném vele... vagy le szidna?
dec. 4. 21:23
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
86%
Mondd el neki őszintén és add vissza a pénzt!
dec. 4. 22:17
 12/40 anonim ***** válasza:
88%
na mi lett?
dec. 4. 22:27
 13/40 anonim ***** válasza:
24%

Tedd vissza s ha jelenleg nem is,de később se enyhül a lelkiismereted beszéld meg vele.

Emellett sok apró dologból lehet kesst csinálni, csak kreativitás kell hozzá. Akár egy kis üzleti kreativitástól egészen a kézműves kreativitásig.

Ha kell tipp, dobj üzit.

No és ki kell használni az ünnepi hype-ot. 🙃

dec. 4. 23:10
 14/40 anonim ***** válasza:
96%
Ha tényleg megbántad,akkor ne szólj neki,csak rakd vissza. De ígérd meg magadnak,hogy ez volt az utolsó,hogy ilyet tettél. Egy meggondolatlan baklövés miatt ne legyen anyukád bizalmatlan veled.
dec. 4. 23:28
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Lopd vissza.
dec. 5. 02:39
 16/40 anonim ***** válasza:
77%
Mondd el neki pontosan azt amit itt leírtál és hogy beláttad, hogy nem jól cselekedtél, és bocsánatot kérsz. Szerintem még örülni is fog, hogy magadtól rájöttél, és javítottad a hibád.
dec. 5. 05:23
 17/40 anonim ***** válasza:
66%

Loptál. Ez bűn.

De megbántad és nem is költötted el.

Ez viszont jó pont.

Állj elé, vald be és add vissza a pénzt. Ne vissza tedd. Vissz add. Nyugostan mond el, hogy nagyon megbántad és nem fog előfordulni a jövőben többet.

dec. 5. 06:58
 18/40 anonim ***** válasza:
88%
Tedd vissza a pénzt és ha kell kérd el.
dec. 5. 08:10
 19/40 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem észrevette.
dec. 5. 08:57
 20/40 anonim ***** válasza:
88%
tedd vissza és lehetőleg ugyanolyan címletekbe, volt olyan osztálytársam anno aki volt olyan hülye, hogy nem ugyanolyan címletekben csempészte vissza a tesó pénzes dobozából kilopott pénzt
dec. 5. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!