Lopam pénzt az anyukámtól, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tíz ezret vettem ki a pénztarcájából, és nem hinném hogy rá jönne de nagyon rosszul érzem magam miatta és már össze is készítettem hog, vissza teszem, de el gondolkodtam mi lenne ha megbeszélném vele... vagy le szidna?tegnap 21:23
2/15 A kérdező kommentje:
mindenkeppen vissza fogom tenni, mert nagyon lelkiismeret furdalasom van csak erted hogy ezt megbeszeljem-e vele
tegnap 21:34
3/15 anonim válasza:
Ne haragudj anya, külcsön vettem egy tízest, de visszatettem.
4/15 anonim válasza:
Nem lett volna jobb ha elkérted volna??
5/15 A kérdező kommentje:
mostanaban tul sokat kertem es nem volt arcom megint kunyizni
tegnap 21:49
6/15 anonim válasza:
Loptál, az oka nem enyhít a tényen. Mondd el és azt is, hogy rögtön vissza akarod adni, nem költöd el. Kérj bocsánatot és dogadd el a reakcióját.
Ha sokat kérsz, mérlegelj máskor, hogy tényleg annyira kell-e az a cucc, amire elloptad anyukád pénzét.
7/15 anonim válasza:
Ne haragudj de lopni volt??hidd el jobb kérni mint lopni,neked is nyugodt lenne a lelkiismereted
8/15 A kérdező kommentje:
igen, en is tudom hogy rosszul tettem
tegnap 21:58
10/15 anonim válasza:
Tedd vissza mielőtt észreveszi, és mielőtt megrendül a bizalma irántad....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!