Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha az apjuk csak jelképes...

Ha az apjuk csak jelképes ajándékot tud adni a gyerekeinek, akkor már nem is szeretheti őket?

Figyelt kérdés

A párom gyereki nem akarják felfogni, hogy nem fogunk tudni normál értékű ajándekot venni nekik karácsonyra vagy egyéb alkalmakra, mert az apjuknak már nem jut rá. Fizeti utánuk a 3x25E Ft-os gyerektartást, az anyjuk nem fizet egy fillért se a tesójuk után, akivel az apjuk most GYOD-ra került. Mellette egyszerűen nem tud annyit dolgozni, hogy extrákra jusson.

Állandóan azt vágják a fejéhez, hogy őket már nem is szereti. Ez nagyon rosszul esik neki. Próbáltam beszélni a gyerekeivel, de ők engem sem szerettek soha, tehát túl sokra most sem megyek a lelkizéssel.

Mit tehetnénk, hogy gondolkodjanak kicsit és talán belássák a tévedésüket?

nov. 23. 08:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
5%
50 mint apuka..
nov. 23. 19:54
 52/66 Grizesteszta ***** válasza:
80%
#51: Jol ertem? Te lustanak nevezed azt a ferfit, aki otthon van a beteg felnott gyerekevel ugy, hogy az elvalt feleseg nem dolgozik? Korabban apuka 70e/fo gyerektartast fizetett, ergo: tutira dolgozott rendesen. Es ha o losta, akkor mi az sndula rs a nem tanulo/dolgozo gyerekek?
nov. 23. 20:04
 53/66 anonim ***** válasza:
76%

51 apuka neveli a beteg gyereket te agyhalott!

Az anyjuk viszont tényleg egy lusta dög és a kölykök is azok lettek.

Nem tanul takarodjon el dolgozni ha nem elég a 20 ezres ajándék úgy hogy tudják mi a helyzet. Ennyi idős gyereknek kéne már hogy legyen agya.

nov. 23. 20:07
 54/66 Misery ***** válasza:
0%

Ezek a válaszok b+! :D

Ezeket a pszichiátriáról írjátok? :D

nov. 23. 20:25
 55/66 anonim ***** válasza:
88%
Mik vagytok ti valami gyerekgyárosok? Minek ennyi gyerek ha aztán nem tudjátok nekik biztosítani a megfelelő színvonalat?
nov. 23. 21:54
 56/66 anonim ***** válasza:
30%
Én nem tudom magam azon a reszleten tultenni hogy te gyesen vagy egy 8 éves gyerekkel. Ez komoly? Miért? Te jó ég..
nov. 24. 07:57
 57/66 Grizesteszta ***** válasza:
83%
#56: Problemas gyerekkel lehet GYES-en lenni 3 ev felett, tehst ez nem egyeni dontes, hanem orvosi+jogi lehetoseg egyutt.( orvosi ok + jogi feltetelek teljesulese)
nov. 24. 08:35
 58/66 anonim ***** válasza:
100%
56 Nyilván valamilyen tartós betegsége van a gyermeknek.
nov. 24. 15:10
 59/66 anonim ***** válasza:
52%
De nem a beteg gyerekre van a gyod? A kérdező viszont gyesen van.
nov. 24. 22:30
 60/66 Grizesteszta ***** válasza:
50%
#59: A ferfi van GYOD-on a sajat fiaval, a no GYES-en a sajat gyerekevel. Kozos gyerek nincs.
nov. 24. 22:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!