Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha az apjuk csak jelképes...

Ha az apjuk csak jelképes ajándékot tud adni a gyerekeinek, akkor már nem is szeretheti őket?

Figyelt kérdés

A párom gyereki nem akarják felfogni, hogy nem fogunk tudni normál értékű ajándekot venni nekik karácsonyra vagy egyéb alkalmakra, mert az apjuknak már nem jut rá. Fizeti utánuk a 3x25E Ft-os gyerektartást, az anyjuk nem fizet egy fillért se a tesójuk után, akivel az apjuk most GYOD-ra került. Mellette egyszerűen nem tud annyit dolgozni, hogy extrákra jusson.

Állandóan azt vágják a fejéhez, hogy őket már nem is szereti. Ez nagyon rosszul esik neki. Próbáltam beszélni a gyerekeivel, de ők engem sem szerettek soha, tehát túl sokra most sem megyek a lelkizéssel.

Mit tehetnénk, hogy gondolkodjanak kicsit és talán belássák a tévedésüket?

ma 08:24
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
46%

Kérdező, neked van gyereked? ha igen, te is csak havi 25 ezret költesz rá?

Ez kb az óvodai vagy iskola étkeztetés díja.

Apuka meg perelje be anyukát gyerektartásért, utaljon ő is 25 ezret az apánál lévő gyerekre és azzal megoldódik minden anyagi gondotok, olyan hatalmas összeg.

ma 08:33
 2/35 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is van 3 gyermekem.

A közösen nevelt gyerek után nem jár gyerektartás, csak a rokontartás járhatna, mert elmúlt 18 éves, azt meg anyukának nem kell fizetni, mert háztártásbeli és nincs jövedelme. Amíg járt volna, addig is csak az állam előlegezte meg.

A párom többet fizetett, amíg tudott, de mióta csak a GYOD a fix, azóta nem tud.

ma 08:40
 3/35 anonim ***** válasza:
43%
2es de arra nem válaszoltál, te is havi 25 ezret költesz a gyerekeidre fejenként? És ebben benne van minden rezsi kaja iskolai étkezés ruha?
ma 08:42
 4/35 anonim ***** válasza:
86%

Ez tényleg nagyon kevés gyerektartás a mai árakhoz képest. Nem tudom, mikor állapították meg... Az anya nem fizetését bíróság elé vitte már?

A gyerekeknek el lehet magyarázni, életkoruknak megfelelően, hogy szegények vagytok. Egyébként nincs inkább féltékenység a háttérben, hogy a tesójukkal többet törődik az apjuk, mint velük?

Illetve próbáljatok olyasmit adni, ami nem kerül pénzbe. Saját készítésű dolgok, élmény...

ma 08:47
 5/35 anonim ***** válasza:
83%
Ha a te gyerekeid is csak jelképeset fognak kapni, akkor nincs gond.
ma 08:48
 6/35 anonim ***** válasza:
93%
Az anya miért nem dolgozik? Miből élnek? A 75 e gyerektatásból és a családi pótlékból?
ma 08:52
 7/35 anonim ***** válasza:
51%
Ha ilyen anyagiasak, akkor nem is érdemelnek semmit. Én nem magyarázkodnék, hanem kerek-perec befejezném velük a kapcsolattartást, mert látszik, hogy az apjuk csak arra kell nekik, hogy fejjék.
ma 09:04
 8/35 A kérdező kommentje:

Pár hónapja csökkentették le a 70EFt-ot ennyire, február óta van GYOD-on.

Az anyjuk háztartásbeli. Nem tudom miből élnek, gondolom a nagyszülők segítenek nekik, mert velük élnek együtt.

ma 09:05
 9/35 anonim ***** válasza:
15%

7es ha már apuci nincs az életükben a hét minden napján, engedtessék már meg nekik hogy valamiféle kompenzációt várjanak...

ha már apuci keresett új lukat magának akkor kötelessége lenne normális körülményeket biztosítani a gyerekeinek ha már az apai biztonságot elvette tőlük.

ma 09:07
 10/35 anonim ***** válasza:
29%

Kérdező, ugye te se kapsz több gyerektartást mint amit ez az apák gyöngye fizet? Hiszen nem lenne igazságos, láthatod havi 25 ezeből/gyerek futja mindenre. Gondolom a tieid sosem betegek nem kell nekik új tuha, édesség, nem akarnak telefont divatos dolgokat, finomakat enni...elég nekik az a 25 ezer.

Remélem ez a pasi nem költ a tieidre egy szelet kenyér árát se.

ma 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!