Tavasz elején tölti a 16-ot, egyébként egy talpraesett lány és 7 éve cserkész, de ott még soha nem vezetett túrát, mindig csak ment a többiek után. Most azzal rukkolt elő, hogy szeretne barátokkal, majd később teljesen egyedül túrázni a Mecsekben, először olyan útvonalon, ahol már többször járt, aztán utána ismeretlen utakon is.
Az fontos, hogy csak egy napos túrákról van szó, szóval nem éjszakázik sehol egyedül.
Csak és kizárólag akkor ha nem egyedül menne.Túrázni egyedül felelőtlenség, bármikor történhet egy rosszullét egy baleset és akkor senkire nem tud számítani.
nov. 17. 14:28
22/41 anonim válasza:
10 km sétåltam egy erdöben semmi bajom nem lett volt nálam telefon nem tértem le a kijelölt utrol .
nov. 17. 14:53
23/41 anonim válasza:
22-es Előre nem tudod hogy mi fog történni vagy kivel fogsz találkozni, a baj minding a legkiszámíthatatlanabb pillanatban következik be. Lehet hogy 10-böl kilencszer egyben hazatérsz, de az az 1 alkalom amikor valami történik.
nov. 17. 15:15
24/41 anonim válasza:
Barátokkal simán, egyedül most még nem. Annak is megvan a maga hangulata, de először szerezzen tapasztalatot ismert terepen és többedmagával. Aztán ott van az is, hogy ha bármi történik, jó ha nincs egyedül az ember, főleg ennyi idősen. Fiatal nőként túráztam már többször is egyedül vagy kutyával, soha semmi gond nem volt (kerültem is a zűrös helyeket), de lehetőleg inkább társasággal megyek.
nov. 17. 15:21
25/41 anonim válasza:
"0 km sétåltam egy erdöben semmi bajom nem lett volt nálam telefon nem tértem le a kijelölt utrol ."
Ha telefon nélkül egyedül indulsz az erdőbe akkor te sem lehetsz 100-as
nov. 17. 17:17
26/41 anonim válasza:
Én is voltam egyedül, de nem jó ötlet. Kóbor kutya, vaddisznó, valami banális baleset... De ketten egy kijelölt és forgalmasabb útvonalon már oké.
nov. 17. 20:43
27/41 anonim válasza:
Egyedül kurvára nem.
Ha a társaság megbízható, nincs aki elviszi a többieket a rossz irányba, nem kell félteni attól hogy megerőszakolják, akkor azért a megfelelő fejtágítás, megegyezés, tisztázás után szerintem el lehet engedni, én is menten kirándulni osztálytársakkal ennyi idősen, és utólag tök jó élmény, nem volt semmi gáz.
nov. 18. 01:42
28/41 anonim válasza:
Honnét tudjátok hogy társaságbol valaki nem visszi rossz utra stb?
nov. 18. 06:09
29/41 anonim válasza:
Hihetetlen mennyien nem képesek elolvasni még 3 mondatot a kérdésen kívül...
nov. 18. 06:45
30/41 anonim válasza:
Talán mert a barátaival menne, akiket gondolom ismer az ember, meg hát 7 éve cserkész. Mi erdő mellett lakunk, nagyon sok itt a túraútvonal, nem lenne nagy szenzáció, ha kamaszaink (14-17) túrázni szeretnének a szombat délelőtti foci vagy erdei biciklipálya, nyáron szabadstrand és hasonlók helyett, ahová szintén egyedül mennek bandázni. Jobban is örülnék neki, mint amikor Pestre utaznak fel vonattal plázázni vagy egész nap gépeznek a szobájukban. Egy kijelölt útvonalat nehéz eltéveszteni, és a népszerűbbeken tuti minimum félóránként találkozol valakikkel. Ha jó idő van és hétvége, akkor 3 percenként - több ember van az erdőben, mint a faluban :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!