Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról, ha a...

Mi a véleményetek arról, ha a szülő elvárja, hogy a gyerek oda adja az ösztöndíját?

Figyelt kérdés

Mindezt úgy, hogy a legapróbb dolgot is én fizetem magamnak. Tusfürdőt, sampont, mindenféle ilyen tisztálkodási szert, a bérletet, hogy tudjak suliba járni, magamnak kaját suliba, ha megyek valahova azt is én állom, a ruhákat, mindenfajta sulikezdési cuccot stb. Max napi egy tányér kaját eszek itthon,

ami szinte nem is kiadás nekik rám értve. A nyarat mindig végigdolgozom, hogy legyen egy kis pénzem. Ezek ellenére elvárják, hogy én adjak oda pénzt, és nem értem mégis mire. Már hónapok óta szinte figyelmen kívül hagynak emiatt, hogy nem adok oda, mert örülök, ha én megtudom magamnak ezeket venni, és jut egy kis pénz arra is amit igazán szeretnék. Olyan is előfordul már, hogy ők csinálnak maguknak sütit ilyenek, megeszik nekem meg nem is adnak belőle. Tervezek minnél hamarabb elmenni, de sajnos még van egy évem a suliból.

19/L

tegnapelőtt 16:16
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
25%

Max napi egy tányér kaját eszek itthon,

Miért, hol fürdesz, melegedsz, netezel, kapcsolsz villanyt?

Nem azt mondom hogy helyes amit csinálnak, de nehezen hiszem el, hogy ha otthon élsz, akkor csak napi egy tányér kajába kerülsz.

tegnapelőtt 16:22
 2/48 A kérdező kommentje:
#1 hozzá tenném, hogy a bojlert nem lehet felkapcsolni, mert le szedi az áramot, ők szerint, a villany este 6 után már nem éghet:)
tegnapelőtt 16:26
 3/48 anonim ***** válasza:
93%
Koliba nem tudsz menni? Ez nagyon gáz így
tegnapelőtt 16:33
 4/48 A kérdező kommentje:
#3 sajnos az nem megoldható.
tegnapelőtt 16:33
 5/48 anonim ***** válasza:
87%
2. Este 6 után gyertya mellett ültök otthon?
tegnapelőtt 16:40
 6/48 A kérdező kommentje:
# Nem, ilyenkor már pihenni kell szerintük.🙂
tegnapelőtt 16:47
 7/48 anonim ***** válasza:
86%
#1 Nagyokoska! A Kérdező még tanul+ nem ő kérte a szüleit, hogy megcsinálják!
tegnapelőtt 16:47
 8/48 anonim ***** válasza:
89%

Az ilyen minek pottyant a világra gyereket, ha az alap ellátást nem tudja/akarja megadni neki?

tegnapelőtt 16:48
 9/48 anonim válasza:
92%
Mindkét szülő egy nézőpontot oszt? Nem lehet esetleg külön külön megbeszelni velük a dolgot?
tegnapelőtt 16:55
 10/48 anonim ***** válasza:
37%
6. Egy kicsit túltoltad a sztorit. Persze nagyon hihető, hogy este hatkor lefekvés van.
tegnapelőtt 16:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!