Anyám miért nem megy el a dolgozni, ha nem tetszik neki a háztartásvezetés?
Anyám meg apám összevesztek azon, hogy anyámnak bármit kell csinálnia, akkor megy a hiszti meg minden baja van. Abból indult ki a veszekedés, hogy már fél órája őrjöng anyám mert főznie kell, amit nem szeret, tegnap mosott akkor is ment a hiszti. Na apámnak most telt be a pohár és megmondta neki, hogy már nagyon elege van ebből.
"Jó dolgodban már nem tudod mi bajod van, ha ennyire nem tetszik a házimunka, akkor ellehet menni dolgozni és majd én maradok itthon vezetni a háztartást. F. szomba már, hogy csak te miattad zeng az egész k.. va ház állandóan, vegyél már vissza magadból és ne játszad már a hattyxú halálát. Ha meg nem tetszik egyik opció sem, akkor meg összecsomagolok és elmegyek, aztán majd csinálsz amit akarsz, de már torkig vagyok, nem igaz hogy nem lehet egy kib... szott nyugodt hétvégém sem miattad." Aztán fogta magát és elviharzott. Ilyen szinten idegesnek még nem láttam apámat, sosem fakadt még ki ennyire. Mikor visszajött, odajött hozzám és jó hangosan mondta, hogy ha eszem van sosem nősülök meg, mert csak a éppelmém fog rá menni. Aztán odament anyámhoz, hogy na hogy döntött és anyám azt mondta hogy nem fog elmenni dolgozni, ha már ennyi évet itthon volt.
Apámról mindenkitől azt hallom, hogy a jég hátán is megélne gond nélkül, jól is keres, szóval benne van, hogy tényleg összefog pakolni és lelép, akkor meg nekünk befog esni az eső.
Én jelenleg htb vagyok (átmenetileg, amíg befejezem a doktorit). MA úgy keltem, hogy bár imádok főzni, a hátam közepére kívánom az egészet. Férjem fogta magát, mivel vaásrnap mindog kbattyog a bolhapiacra semmit nem venni, hozott hurkát, megsütve, hogy hát akkor ne főzz, ha nincs kedved.
Ennyit apádról...
Kerdezo
Első körben ne legyél olyan biztos abban, hogy apaddal mész. Ha eddig otr volt neki anyad, mint cseléd, hidd el, nem kell neki a gyerekkel való veszodes.
14 évesen melyik gyárban voltál diákmelón?
Az oldalra sem regisztrálhatnál.
Kamu, néphergelő kérdés.
Máskor figyeld is, mit, hol, melyik kommentben hazudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!