Anyám miért nem megy el a dolgozni, ha nem tetszik neki a háztartásvezetés?
Anyám meg apám összevesztek azon, hogy anyámnak bármit kell csinálnia, akkor megy a hiszti meg minden baja van. Abból indult ki a veszekedés, hogy már fél órája őrjöng anyám mert főznie kell, amit nem szeret, tegnap mosott akkor is ment a hiszti. Na apámnak most telt be a pohár és megmondta neki, hogy már nagyon elege van ebből.
"Jó dolgodban már nem tudod mi bajod van, ha ennyire nem tetszik a házimunka, akkor ellehet menni dolgozni és majd én maradok itthon vezetni a háztartást. F. szomba már, hogy csak te miattad zeng az egész k.. va ház állandóan, vegyél már vissza magadból és ne játszad már a hattyxú halálát. Ha meg nem tetszik egyik opció sem, akkor meg összecsomagolok és elmegyek, aztán majd csinálsz amit akarsz, de már torkig vagyok, nem igaz hogy nem lehet egy kib... szott nyugodt hétvégém sem miattad." Aztán fogta magát és elviharzott. Ilyen szinten idegesnek még nem láttam apámat, sosem fakadt még ki ennyire. Mikor visszajött, odajött hozzám és jó hangosan mondta, hogy ha eszem van sosem nősülök meg, mert csak a éppelmém fog rá menni. Aztán odament anyámhoz, hogy na hogy döntött és anyám azt mondta hogy nem fog elmenni dolgozni, ha már ennyi évet itthon volt.
Apámról mindenkitől azt hallom, hogy a jég hátán is megélne gond nélkül, jól is keres, szóval benne van, hogy tényleg összefog pakolni és lelép, akkor meg nekünk befog esni az eső.
Lehet, hogy apád a jég haátán is megélne, ettől még egy büdös paraszt.
Ha úgy egyzetek meg, hogy anyukád marad otthon és vezeti a háztartást, akkor neki már ettől kuss a neve, nem panaszkodhat soha??? Ugye apád se panaszkodik soha a munkája, munkahelye miatt akkor, nem szidja soha a főnököt, a kollégákat, minden nap arcán csupa derűvel megy be és jön haza???
Anyukád kn sz.arba van nézve, ggondolom, a házimunkája, amit végez, az is. Szerinted csoda, hogy néha elege van belőle, ráadásul egy seggfej mellett???
Apád egy bunkó, ennyi a helyzet.
Én is htb vagyok közös megegyezés után: a férjem sokkal jobban keres, az én munkám meg egy fos, szó szerint, így otthon maradtam, de hogyha ilyen szavakat mondana, elmennék melózni és utána a válás elindításával együtt kibsznám a házamból.
Kérdező, apádnak nem tudom, mire fel van ekkora pfája, mikor örüljön, hogy lakhat anyukád házában.
Mondjuk anyukád úgysem fog lépni, sajnos, mert a paraszt apád teljesen leépítette az önbecsülését az évek alatt, ezért tűri el neki ezt a hangnemet.
Értelmes nő, akiben van önérzet, egy ilyen után - mivel általában ez már rég nem az első hasonló megnyilvánulás - elindítaná a válást, csak szabaduljon egy ekkora tahótól.
Apád nem sggfej. Jaj, dehogynem. Vagy szerinted egy olyan ember, aki szereti a másikat beszél vele így?
Hát nem.
Mi is összeveszünk néha a vőlegényemmel - még csak hasonlót sem mondunk soha, mert oké, haragszunk rá, de tiszteljük a másikat.
Apád szrba nem nézi anyukádat, az a helyzet, hiába akarod mentegetni.
Aztán mit csinálna? Van neki 3 ledolgozott éve, közel az 50-hez. Voltam diákmelón gyárban, ott nem egy idősebb kollégám mondta, hogy lépne jobb helyre, de visszautasítják őket a korukra hivatkozva, meg hogy inkább a fiatalabbakat veszik fel.
Tegyük fel, hogy elmegyek én is apámmal, anyám meg elmegy közmunkára? Abból fennfog tudni tartani egy 100+ négyzetméteres házat? Eladja a házat és? Fog kapni érte annyit, hogy albérletet tudjon bérelni élete végéig? Vagy hogy tudjon venni egy olyan helyen egy kis panelt, ami nem egy gettó közepén van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!