Jó ötlet a ,, túl koros ‘’ madárfiókát elengedni a fészekből?
Most divat albérletbe menni, hogy "önálló"-nak mondhassa magát.
Szerintem hülyeség, felesleges pénzkidobás.
Egy tartós kapcsolatig okosabb otthon maradni. Nem mamahotelre gondolok, otthon vegye ki a részét a házimunkából, és a rezsiből is.
1-es vagyok
Ez lemaradt: Otthon is hagyhatod önállósodni. Nem kell mindent megadni neki, hagyd, hogy magától is érjen el valamit. Ha mindent megadsz neki, semmiért sem kell erőfeszítést tennie, és sosem lesz sikerélménye!
Adnék esélyt egy próbára. Tizennyolc felett egy kolit vagy lakóközösséget minimum ki kell próbálni.
A huszonöt éves félősnek, viszont jobb lehet egyedül, és akár meg is erősödhet tőle.
Támogatnám.
Nehéz. Amondó vagyok hogy persze onallosodjon a gyerek ilyenkorra, de azt a pénzt amit kiadna egy szuteren vacakra inkább tegye félre, spóroljon és vegyen egy lakást. Akkor is lehet önálló, de akkor a sajtot fizetnè.
Otthon is lehet önálló. Főzzön, süssön, takarítson, menjen számlát fizetni stb stb stb, nem kell ehhez feltétlen egyedül élni.
Persze őt is megertem mert a párja, alkalmi partnere nem tud felmenni hozzá mert otthon vannak a szülők, de osszessegeben ha nem vagytok rosszban, inkább spóroljon önerőre, és kezdjen új életét egy sajátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!