A lányom zenélni szeretne az esküvőnkön. Hogy mondjuk el neki, hogy ez nem olyan jó ötlet?
Tegnap bejelentettük az eljegyzésünket a párommal. A lányom első reakciója pedig az volt, hogy akkor ő fog gitározni az eskűvőn, sőt hozza a barátait, lesz dobos, basszusgitáros, énekes, minden lesz, és nagy bulit csapnak nekünk.🥰
Viszont ezzel van néhány bökkenő:
1.Nagyon aranyosak és imádom őket, viszont be kell látni, hogy nem túl tehetségsek.
2.Külön-külön csak-csak összehoz valamit mindenki a saját hangszerével,viszont az együttműködés rendszerint káoszba szokott torkollani.
3.Ők rockdalokat szoktak játszani,és ahhoz vannak hangszereik is. Persze ezzel nincs semmi baj, én is hallgatok rockdalokat és vannak amik szerintem egy eskűbőn is elhangozhatnak, viszont hogy csak rockdalok legyenek...hát, az szerencsés szerintem (pl.táncolás szempontjából sem, mert a násznép fele-háromnegyede biztosan nem tud rá táncolni).
Tehát nem akarom, hogy megszólják,megbántsák őket, mert tényleg bénácskák kicsit a drágák, és azt sem szeretném ha a násznép feszengve érezné magát, mert nincs lakodalmas hangulat.
De hogy mondjuk ezt el neki,úgyhogy tényleg ne bántsuk meg? Vagy inkább mégis hagyjuk őket fellépni ?
1 -2 dalt jatszanak el.
Ha csak azt gyakoroljak honapokon keresztul, lehet nem is lesz olyan rossz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!