Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányom zenélni szeretne az...

A lányom zenélni szeretne az esküvőnkön. Hogy mondjuk el neki, hogy ez nem olyan jó ötlet?

Figyelt kérdés

Tegnap bejelentettük az eljegyzésünket a párommal. A lányom első reakciója pedig az volt, hogy akkor ő fog gitározni az eskűvőn, sőt hozza a barátait, lesz dobos, basszusgitáros, énekes, minden lesz, és nagy bulit csapnak nekünk.🥰

Viszont ezzel van néhány bökkenő:

1.Nagyon aranyosak és imádom őket, viszont be kell látni, hogy nem túl tehetségsek.

2.Külön-külön csak-csak összehoz valamit mindenki a saját hangszerével,viszont az együttműködés rendszerint káoszba szokott torkollani.

3.Ők rockdalokat szoktak játszani,és ahhoz vannak hangszereik is. Persze ezzel nincs semmi baj, én is hallgatok rockdalokat és vannak amik szerintem egy eskűbőn is elhangozhatnak, viszont hogy csak rockdalok legyenek...hát, az szerencsés szerintem (pl.táncolás szempontjából sem, mert a násznép fele-háromnegyede biztosan nem tud rá táncolni).

Tehát nem akarom, hogy megszólják,megbántsák őket, mert tényleg bénácskák kicsit a drágák, és azt sem szeretném ha a násznép feszengve érezné magát, mert nincs lakodalmas hangulat.

De hogy mondjuk ezt el neki,úgyhogy tényleg ne bántsuk meg? Vagy inkább mégis hagyjuk őket fellépni ?

ápr. 6. 17:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem nem a tehetseg szamít itt es h bethowenek legyenek, hanem ez a szeretetről szól, nem a perfekt előadásról.

Sajnalom, hogy te nem így látod es elutasítasz egy ilyen szeretetteljes gesztust !

ápr. 6. 18:40
 12/22 anonim ***** válasza:
95%
Adjanak egy félórás-órás koncertet vacsi előtt vagy ilyesmi. Aztán mondd meg neki, hogy csak nem akar lemaradni az egész esküvődről a zenélés miatt? Nem akkora buli ám egész este nyomatni. Ő vendég, ráadásul elég fontos, nem dolgozni akarod, hogy megjelenjen. Ez így elég pozitív, de mégis meghúzod a határokat.
ápr. 6. 18:54
 13/22 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem jó kompromisszum lehetne, hogy adjanak elő pár számot, de többet ne. Hivatkozhatsz arra, hogy azt szeretnéd, ha ő is bulizhatna veletek.
ápr. 6. 18:54
 14/22 anonim ***** válasza:
68%
Egyszerűen és világosan: Bocsi, Sára, nem szeretném, ha játszanátok, mert a saját zenénket szeretnénk hallgatni a lagzin.
ápr. 6. 19:18
 15/22 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem ez egy elég jó kérdés. Érdekes dolgokat vet fel. Nem akarod megbántani...ugyanakkor meddig lehet nem megmondani, hogy nem tehetséges??? Tévútra visszük-e, ha benne hagyjuk egy hitben? Jó, értem, ő tudja magáról, illetve te is közölted vele, nem nulláról indultok.

Nagy kérdés gyerektől, esküvőtől függetlenül: hogy legyünk őszinték és önazonosak, de bántóak nem?

ápr. 6. 20:49
 16/22 anonim ***** válasza:
22%
Úgy, hogy kinyitod a kib... szádat...
ápr. 6. 20:57
 17/22 Darius- ***** válasza:
17%

Szedjenek elő a sajtos tányérkákat.

[link]

ápr. 6. 22:45
 18/22 anonim ***** válasza:
81%
Ez nem ugyanaz a kérdés a lány szemszögéből? https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
ápr. 6. 23:10
 19/22 Darius- ***** válasza:
83%
18 - Sőt még egyet mutattak a másik kategóriában. Ez eddig három, de szaporodhat még.
ápr. 6. 23:23
 20/22 anonim ***** válasza:
37%
Egy két dalt hahyd h eljátszanak de ne ők legyenek a zenészek
ápr. 7. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!