Meg akarnád így ismerni a lányod első párját? Hogy adagolnád be neki, ha nemleges a válasz?
Hát nem gondolom, hogy összejön olyannal, pláne első kapcsolatban, akihez semmi gusztusa, csak azért, hogy téged idegesítsen. Bocs, hogy így mondom, de a gyerekednek sem forog körülötted minden egyes gondolata, ahogy a Nap sem érted kel fel mindennap.
Az extrém testmódosítások általában nem tetszenek, de ez nem az én dolgom, nem én választottam páromnak az illetőt.
A korkülönbség elég nagy, de szerintem 22 évesen már nem vészes, nem 18-20 éves gimis kiscsajról beszélünk, a lányod dolgozó (még ha netán csak diákmunka is volt) felnőtt nő, túl van már a kamaszkoron. Aztán ez a része majd nyilván elválik.
Az igénytelenség, na az zavarna marhára, mert nálam a kirohadt fog, pláne az első az az és kész. De ezzel sem nekem kell együtt élnem, ettől még a lányommal bánhat jól a férfi. És nekem ez a legfontosabb, inkább ilyen párja legyen, mint tiptop öltönyös bankigazgató, aki elveri, csúnyán beszél vele.
ocsem, ha lenne lanyom, azonnal elbeszelgetnek vele komolyan a sracrol. Ez nem normalis dolog, hogy igy nez ki majdnem mint mar Marilyn Manson a legdurvabb sminkkel. A fogai hat sajnos igen elitelik, akik ezt tagadjak nekik is hianyzik es probaljak magukat nyugtatni vagy valaki elfogadja. De ez a fultagito ize-bize meg tetovalas ne. Milyen felfogas ez. Komolyan felvennek ot mondjuk egy normalis munkahelyre, peldaul recepciosnak? Azonnal szaladnanak. Aki ep eszu az szerintem belatja, hogy ez nem normalis, hetkoznapi dolog. Valami gondja van a sracnak, hogy igy nez ki, ilyen donteseket hozott.
Barkinek ha lanya lenne/van, szerintem azonnal eszhez teritene a 22 evest hogy 12 evvel idosebb, egy, ketto, mi a franc ez a kinezet 34 evesen? Gondolom ezt megtartja 40-ig is. Borzaszto. Johetnek a leszavazasok, de ez ... mi a gond a termeszetes kinezettel? Vagy a csajnak van baja hogy ilyen kell, vagy a sracnak vagy mindkettonek, de ez full szegyen mar bocsanat mindket reszrol. Az egyik majdnem pedofilnak nevezheto, a masik meg hogy ilyennel jott ossze. 12 ev korkulonbseg.. jozan ember. jozan ember ilyet nem fogadna el lanya pasijanak...
21 voltam mikor összejöttem a férjemmel.
12 év van köztünk.15 éve vagyunk együtt.
Most ünnepeltük a 10.hàzassàgi évfordulónkat.
Szóval ez a korkülönbség nem szàmottevő!
Az hogy neked nem a zsànered a pasi, meg tényleg az utolsó szempont!
Ha neki ez bejön, boldog, jól bànik vele akkor neked most mi is a roblémàd?
Lehet csak hiszed H az első kapcsolata, mert eddig pont az ilyen hozzààllàsod miatt nem mert senkit bemutatni!
Eddig akárhány ilyen embert ismertem meg, valahogy nem derült ki róla, hogy huh, de azért jó ember.
Éppenhogy ellenkezőleg: a személyisége összhangban volt a zord és igénytelen külsejével.
Ami meg azt illeti, hogy a fogatlan embereket nem nézik le: aha, nem, sőt, észre sem veszik a fogatlanságukat, dehogy! Mert motyogva beszél, nehogy lássák, akkor nem is látszik...
Ez épp olyan önnyugtatás a fogatlanoktól, mint ahogy a nem tisztálkodó büdös ember meg van róla győződve, hogy neki nincs testszaga. Hisz ő (már) nem érzi.
A legnagyobb gáz az ha valaki egy fotó alapján alkot véleményt a gyereke párjáról. Könyörgöm, legalább egy esélyt adj annak a szerencsétlen fiúnak!
Gondolom Te sem lennél boldog, ha a lányod mutatna rólad egy nem túl előnyös fotót a barátjának és ő meg azt mondaná, hogy én ilyen antifotogén nővel nem vagyok hajlandó megismerkedni.
Úgy cseszed el a lányoddal való kapcsoltaodat ahogy akarod. Tudd, hogy a lányod felnő és előbb utóbb kirepül a karmaid közül. Ha így állsz a dologhoz akkor készélj arra, hogy öreg korodban senki sem fog látogatni (se a lányod, se a vejed, se az unokáid), mert egy fénykép alapján véleményt mondó ember vagy.
#41 A kérdező sehol nem írt kirohadt fogat. Hanem annyit hogy nincs. Ez nem csak kirohadt fog lehet, hanem (genetikai) betegség, baleset.
Nem is tudjuk, hogy a tetkó vagy a foghiány volt előbb. Ha én évekkel ezelőtt kivarrattam magam, szúrattam testékszereket, és évek óta megvannak, annak mi köze ahhoz, ha most megcsúszok a frissen femosott lépcsőn hazamenet és úgy esek el, hogy kitörik a két metszőfogam?
Lehet épp kezelésre várok még akkor is, ha van rá pénzem rögtön és azonnal. Legutolsó fogászati problémámnál, több, mint két hónap volt időpontot kapni, pedig magánba mentem, és nem egy fogpótlás volt a gond.
#43 A kérdező 40-es kommentjéből kiderült, hogy foglalkozott gyerekekkel a fickó. Ja meg, hogy szervező is volt. A szervezők közé meg akkor tudsz tartozni (tapasztalataim alapján), ha alapító vagy, vagy ha több ideje vagy hagyományos munkatárs. Vagy ugye protekcióval, de a kérdező elmondása alapján ez önkéntes meló volt, nem fizetett helyeken meg nem jellemző a protekció.
#44 Az IT szektor mennyire számít normális munkahelynek? Csak mer' engem ilyen területen alkalmaznak, magas fizum van. Pedig csak az orromban három piercing van, füleim végig. Igazából nyelven, meg nemiszerven kívül kb mindenféle piercingem van, ami nem microdermal. És látható tetkóim is vannak.
Öcsém meg csak simán ki van varrva tokától bokáig, és idősgondozó, leginkább a demensekkel foglalkozik.
Nővérem gyógypedagógus, ő is elég extrém külsővel. Látható tetkók, piercingek, színes haj.
Sóhorom meg vegyész, phd-t végzett. Ő is tetovált, piercinges.
Ma már sokszor többet számít az, hogy szakmailag mit tudsz, mint az, hogy hogy nézel ki. És ez így van rendben.
A csaj párja lehet, hogy kicsit fogatlan, de te meg fogalmatlan vagy, ami szerintem sokkal nagyobb probléma. 22 évessel összejönni nem pedofília. Az a pefodil, akkik nemi jegyeikben fejletlen gyerekekhez vonzódnak. Egy 22 éves nem ez a kategória, az már fejlett, ivarérett felnőtt.
#46 "Az az igazság, hogy el nem tudom képzelni, hogy egy számomra igénytelen megjelenésű ember természete, jelleme, stb. annyira le tudna venni a lábamról, hogy a külseje ne zavarjon."
Hát, nem is téged, vagy a kérdezőt vett le a lábáról, hanem a kérdező lányát. :D
#48 Ha gyerektáborba felveszik gyerekekkel foglalkozni, akkor csak nem lehet olyan rossz. Pláne, ha magasabb pozícióba van, mint az átlag munkatárs, aki kontaktol a gyerekekkel. Én is voltam már táboroztatni(párom elrángatott önkéntekedni szabi alatt :) ), az egyik közvetlen társamat a hazaküldték még a tábor felkészítő alatt, pedig enyhe emberhiány volt, és csak annyi baja volt, hogy érzékenyen reagált nehéz helyzetekben, mert épp válófélben volt, és ez érzékelhető volt a teljesítményére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!