Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meg akarnád így ismerni a...

Meg akarnád így ismerni a lányod első párját? Hogy adagolnád be neki, ha nemleges a válasz?

Figyelt kérdés
A lányod 22. A pasassal kb 3 hónapja vannak együtt. Nyáron egy gyerektáborban voltak munkatársak, így ismerték meg egymast. A lányodnak ez első kapcsolat. Igazából elég ellenszenves a fickó. Kezdjük ott, hogy 12 évvel idősebb. Megjelenésre elég furcsa, nem szimpi fotók alapján. Kopasz, tetovált, piercinges, fültágítós, ráadásul elől hiányzik pár foga. Szépen szólva nem kelt jó benyomást. Őszintén nem ilyen embert képzel el senki a lánya mellé.
okt. 29. 20:08
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
88%
Én magam is tetkós apuka vagyok, 56 éves, motorozom, hosszú hajam van, bőr szerkóban járok, két diplomám van és orvosként dolgozom. Volt olyan, hogy egy hétig nem volt fogam, mert akkor készült az új fogsorom. Nem kell elítélni senkit a külső alapján.
okt. 30. 09:47
 32/58 anonim ***** válasza:
59%

Nekem sincs elöl 3 fogam - sajnos egészségi okokból -, és bocs, egyelőre még nem gyűlt össze pármillióm megcsináltatni, de szerencsére emiatt senki nem szól be vagy ítél el ;)

Akit meg gyerektáborba felvesznek dolgozni, az nem agresszív tirpák, ugyanis oda nagyon komoly feltételekkel lehet csak bekerülni.

okt. 30. 09:49
 33/58 anonim ***** válasza:
47%

30-as, vagy fogcsíra-hiány, vagy mint nálam osteopenia - és örülhetek, hogy "csak" a fogaim törnek mint a kvaélet, nem a karom, mert olyannyira nincs egészséges csontozatom.

Ja, bocs, én vagyok az igénytelen, amiért 30 évesen már csontritkulásom van, aminek többek közt ez is az eredménye. Épp elég baj, hogy törik, és hogy vigyáznom kell arra is, télen elesek-e.

Kihúzatom és amikor LESZ PÉNZEM szép sorban megcsináltatom.

Vagy adhastz kölcsön ca. 2,5 milliót, ugyanis annyiba fáj az implantátum ;)

okt. 30. 09:53
 34/58 anonim ***** válasza:
66%

Ja, hogy itt is van pár kifogásokkal fogatlan, így már világos a lepontozás.

Nyugodjatok meg, de, lenézik a fogatlant, pláne a fiatalt, de persze nem mondják a szemébe.

Kedves volt sógoromról is mindenkitől ezt hallottam vissza elsőnek, aki ismerte, hogy ne haragudj, de ilyennel jön össze a tesód? Meg társai.

De ott sem volt pénz fogra. De mikor büszkélkedett a közel 100 ezres napszemüvegével, mert "neki kell a minőség, erre van igénye", majdnem pofán röhögtem.

Ok, az implantátum drága. Akkor rakatnék olcsóbb hídat, akármit, de nem mászkálnék kifogásokat keresve évekig fogatlanul.

okt. 30. 09:59
 35/58 anonim ***** válasza:
21%

Még szép, hogy meg akarnám ismerni. Lehet, hogy élőben egy tök kedves valaki, az, hogy tetkókkal, miegyébbel fejezi ki magát, az csak egy külsőség. Ha gyerektáborban dolgozhatott, akkor azért biztos nem lehet olyan rossz.

Szerintem tedd túl magad az első sokkon, és próbáld félretenni az előítéleteidet. Adj neki egy esélyt.

okt. 30. 10:38
 36/58 anonim ***** válasza:
37%
Ja, és foghiánnyal kapcsolatban: úgy ismertem meg a férjemet, hogy jó pár hétig hiányzott elöl pár foga, illetve csak a csap volt beépítve az egyik helyén. A lányod párjának is lehet ez egy átmeneti dolog, mármint a foghiány, még csak nem is feltétlenül pénzkérdés áll mögötte, hanem például lehet, hogy nem gyógyul megfelelően az ínye. Vannak sajnos, akiknek már relatív fiatalon is vannak fog- ill. szájproblémái, amiről nem feltétlenül tehet (pl. genetikai oka van). 35-ös voltam.
okt. 30. 10:43
 37/58 anonim ***** válasza:
79%

Egyáltalán a kérdező tud bármit a lánya párjáról, azon kívül, hogy volt munkatárs, meg ránézésre ellenszenves neki? Meg mondjuk mivel foglalkozik a pasi, amikor nem gyerektáborban dolgozik?(Csak mert az szezonálisan van csak) Milyen végzettsége van? Milyen munkakörben volt a táborban? Ugye, ha csak a külsőségekre megyünk rá.

Na meg ami a lényeges, mit tudsz a lányoddal való kapcsolatról? Mennyi időt töltenek együtt? Mi fogta meg a lányodat benne?

Jó lenne, ha erről mondana valamit a kérdező.

Amúgy megjegyezném egyeseknek, attól még, hogy 22 évesen lesz valakinek az első kapcsolata, nem jelenti azt 100 százalékig biztosan, hogy gond van vele. Van akit nem érdekelnek a párkapcsolatok. Van, aki introvertált, nem jár el sulin, melón kívül sehová, ott meg nincs senki, akivel lenne valami. Ezer oka is lehet.

Na meg nekem vannak tényleg nem csinos, kövér lány ismerőseim(nem bántásból, én is ez a kategória vagyok), párkapcsolatban vannak, és bszod olyan hot csávókat fel tudnak szedni, néha még a csendesebbek is, hogy csak pislogok, hogy mi a fene.

Inkább azon látom, hogy az szingli, aki nem akar kapcsolatot, vagy durván szorong szociális interakciókban(ezt a kérdező lányánál kizárnám, ha táboroztatott, oda nem akar szorongó ember menni), vagy ha túl válogatós (ezt is kicsuknám egy fogatlan felszedése után).

Ja meg én azt a fújást nem értem, hogy ha piercingre, meg tetkóra volt pénze, de hiányzik a foga, akkor igénytelen. Egyrészt a tetkó meg pc lazán tud sokkal olcsóbb lenni, mint a fogpótlás. Az utóbbi ha nem a legolcsóbb, rosszhírű helyen csináltatod, simán van alsó hangon is egymillió. Piercing meg tök olcsó ehhez képest.

Nekem pl az összes pc-m olcsó volt, mert vagy tanuló szúrta mester felügyelete mellett, és csak az ékszert fizettem(vagy azt se, ha utolsó pillanatos jelentkező vannak), vagy középsulis koliban szúrta ingyen egy random 16 éves csaj. (Ami nem safe, de semmi bajom nem lett belőle)

A tetkókról meg annyit, hogy 1. nem tudjuk, hogy mennyi van a pasin, 2. szintén simán lehet olcsóbb, mint a fogpótlás(pláne, ha tanuló gyakorol rajtad, mert akkor van hogy csak anyagköltséget fizetsz).

Én is így vagyok "kivarrva" egy begyepesedett ember szemszögéből ítélve, meg mondom, tele vagyok pc-vel.

És nem tudjuk, hogy mióta hiányos a pasas foga. Még ha drágán tetováltatott, szúratott is, mi van, ha később tört ki a foga? Nekem speciel öt éve nincs új tetkóm, pc-m, ha most eltaknyolnék, és mondjuk kitörne a két metszőfogam, akkor igénytelen lennék, mert mi az, hogy ha a fogpótláshoz képest olcsóbb tetkókra, pc-kre volt pénzem (igaz, évekkel ezelőtt, de ránézésre nem tudod melyik volt előrébb), akkor miért nincs most rögtön alsó hangon egymillióm egy vállalható minőségű fogpótlásra? Azért álljon már meg a menet.

okt. 30. 10:48
 38/58 anonim ***** válasza:
87%

Ha gyerektáborban dolgozott, akkor szerintem nem lehet valami nagyon durva arc, hiába a tetoválás, stb. A korkülönbség sem gáz. A lányod is felnőtt, nem kis iskolás lány.

Nekem a foghiány lenne nagyon gáz. Már ha nem átmeneti, tehát nem éppen most csináltatja.

Egyébként nemcsak milliókért lehet beültetést, meg teljesen rögzített fogpótlást csináltatni. Vannak kivehető, vagy félig rögzített megoldások is. Ránézésre nagyon szép, és sokkal olcsóbb, mint a nem kivehető, főleg, ha nem az egész fogsort kell pótolni, hanem csak egy részt. Én inkább kölcsönkérnék, de nem mennék úgy emberek közé, hogy hiányoznak elől a fogaim. Nagyon sokat számít.

okt. 30. 11:11
 39/58 anonim ***** válasza:
23%
33 lehet lepontozni de engem nem nyűgőzne le ha a gyerekem egy ennyire beteges pasassal jönne össze. Van épp elég égészséges.
okt. 30. 11:13
 40/58 A kérdező kommentje:

#37 Hát, nem sok alaposabb infót tudok a pasasról. Talán szociális munkás, ha jól értelmeztem, amit a lányom mondott, akkor függőkkel foglalkozik egyébként. A táborban önkéntes volt a pasas, meg a lányom is. A lányom párja szervező volt, meg csoportvezető egy másik csoportban, meg néhány foglalkozást vezetett a gyerekeknek.

A lányom azt mondja, hogy jófej, vicces, meg jól megértik egymást. A kapcsolatuk jelenleg távkapcsolat, hétvégére felváltva utaznak egymáshoz, kivéve azt a havi egy alkalmat, amikor a lányom hazajön. A kapcsolat előtt se jött sűrűbben a lányom, nagyon messze tanul, a tömegközlekedés meg rossz.

Csak nekem ezzel olyan érzésem van, hogy a lányom azért van együtt ezzel a pasassal, mert így akár idegesíteni. Egy csomószor csinál olyan dolgokat, amikről nagyon jól tudja, hogy rossz véleménnyel vagyok. Szerintem ez a kapcsolat is olyan.

okt. 30. 11:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!