Meg akarnád így ismerni a lányod első párját? Hogy adagolnád be neki, ha nemleges a válasz?
Ha lenne gyermekem, persze. Az ő választása, ő élete, de attól nyilván kíváncsi lennék rá. Főleg azért, mert ha ennyire unszimpatikus, akkor még simán javíthat pozitív irányban egy személyes megismerkedés.
Lehet tök jófej a csávó és jól bánik/fog bánni a lányoddal. De ha nem, akkor legalább elmondhatod, hogy igazad volt a képek alapján.
Ilyen küllemű férfival jött össze a húgom. Persze mi voltunk a szemetek a férjemmel, hogy jaj, külső alapján ítélkezni, fúj, mivel hogy közöltem, nem akarom megismerni, zsigerből iszonytat. Merthogy én kifejtettem, hogy aki ennyire szétcs*szi magát külsőleg (és itt nem arról van szó, hogy van 1-2 számára fontos tetkója vkinek), az lelkileg nem lehet ép.
Pár napja volt kint náluk a rendőrség, mentő, összeverte a tesómat. Szóval valahogy a zord külső mégsem rejtett cukimuki kis belsőt. Milyen fura...
Munkaerőhiány van ezen a területen. Bárkit felvesznek.
#8 Gyerektáborba? Kétlem.
Nekem két éve folyamatosan dobják vissza minden nyáron a jelentkezéseim. Pedig előnynek megjelölt szakon tanulok, van tapasztalatom gyerekekkel, van tapasztalatom kézműves foglalkozások vezetésében (kifejezetten ilyen pozícióra pályázok) És nekem extrém megjelenésem sincs. Eng
Na meg ottalvós táborokba, ha a gyerekekkel van kapcsolatod, akkor mindenképpen kérnek érvényes erkölcsit. Van állásinterjú, kell beküldeni motivációs VIDEÓT az önéletrajzon felül. (Ez az én tapasztalatom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!