Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meg akarnád így ismerni a...

Meg akarnád így ismerni a lányod első párját? Hogy adagolnád be neki, ha nemleges a válasz?

Figyelt kérdés
A lányod 22. A pasassal kb 3 hónapja vannak együtt. Nyáron egy gyerektáborban voltak munkatársak, így ismerték meg egymast. A lányodnak ez első kapcsolat. Igazából elég ellenszenves a fickó. Kezdjük ott, hogy 12 évvel idősebb. Megjelenésre elég furcsa, nem szimpi fotók alapján. Kopasz, tetovált, piercinges, fültágítós, ráadásul elől hiányzik pár foga. Szépen szólva nem kelt jó benyomást. Őszintén nem ilyen embert képzel el senki a lánya mellé.
okt. 29. 20:08
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
98%

Ha lenne gyermekem, persze. Az ő választása, ő élete, de attól nyilván kíváncsi lennék rá. Főleg azért, mert ha ennyire unszimpatikus, akkor még simán javíthat pozitív irányban egy személyes megismerkedés.

Lehet tök jófej a csávó és jól bánik/fog bánni a lányoddal. De ha nem, akkor legalább elmondhatod, hogy igazad volt a képek alapján.

okt. 29. 20:15
 2/58 anonim válasza:
37%
Mondd el neki úgy ahogy bármi mást aztán majd kiderül hogy mennyire lett köztetek erős a szülő-gyermek kapcsolat a 22 év alatt.
okt. 29. 20:18
 3/58 anonim válasza:
48%
úgy olvastam hogy passattal
okt. 29. 20:18
 4/58 A kérdező kommentje:
Azért választhatott volna valami vele egykorút, átlagosabb megjelenéssel, vagy legalább olyat, akinek van rendesen foga....
okt. 29. 20:21
 5/58 anonim ***** válasza:
59%

Ilyen küllemű férfival jött össze a húgom. Persze mi voltunk a szemetek a férjemmel, hogy jaj, külső alapján ítélkezni, fúj, mivel hogy közöltem, nem akarom megismerni, zsigerből iszonytat. Merthogy én kifejtettem, hogy aki ennyire szétcs*szi magát külsőleg (és itt nem arról van szó, hogy van 1-2 számára fontos tetkója vkinek), az lelkileg nem lehet ép.

Pár napja volt kint náluk a rendőrség, mentő, összeverte a tesómat. Szóval valahogy a zord külső mégsem rejtett cukimuki kis belsőt. Milyen fura...

okt. 29. 20:27
 6/58 anonim ***** válasza:
70%
Tetkóra van pénze de fogorvosra nem. Meg akarnam ismerni, nem lennék köcsög, de őszintén nem jósolok ennek sok időt. Nem jó érzés fohadó fogú embert csokolni
okt. 29. 20:32
 7/58 anonim ***** válasza:
86%
Annyira szörnyű nem lehet, ha gyerekek mellé is felvették.
okt. 29. 20:33
 8/58 anonim ***** válasza:
33%

Munkaerőhiány van ezen a területen. Bárkit felvesznek.

okt. 29. 20:39
 9/58 anonim ***** válasza:
85%

#8 Gyerektáborba? Kétlem.

Nekem két éve folyamatosan dobják vissza minden nyáron a jelentkezéseim. Pedig előnynek megjelölt szakon tanulok, van tapasztalatom gyerekekkel, van tapasztalatom kézműves foglalkozások vezetésében (kifejezetten ilyen pozícióra pályázok) És nekem extrém megjelenésem sincs. Eng

Na meg ottalvós táborokba, ha a gyerekekkel van kapcsolatod, akkor mindenképpen kérnek érvényes erkölcsit. Van állásinterjú, kell beküldeni motivációs VIDEÓT az önéletrajzon felül. (Ez az én tapasztalatom)

okt. 29. 20:45
 10/58 anonim ***** válasza:
88%
Én adnék a fickónak egy esélyt, mert attól még, hogy extrémebb a kinézete, lehet tök normális. Pl. annak idején vonaton egy tetkós jegyellenőr segített cipekedni a cuccokkal, senki más.
okt. 29. 21:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!