Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meg akarnád így ismerni a...

Meg akarnád így ismerni a lányod első párját? Hogy adagolnád be neki, ha nemleges a válasz?

Figyelt kérdés
A lányod 22. A pasassal kb 3 hónapja vannak együtt. Nyáron egy gyerektáborban voltak munkatársak, így ismerték meg egymast. A lányodnak ez első kapcsolat. Igazából elég ellenszenves a fickó. Kezdjük ott, hogy 12 évvel idősebb. Megjelenésre elég furcsa, nem szimpi fotók alapján. Kopasz, tetovált, piercinges, fültágítós, ráadásul elől hiányzik pár foga. Szépen szólva nem kelt jó benyomást. Őszintén nem ilyen embert képzel el senki a lánya mellé.
okt. 29. 20:08
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
84%

Pont azért akarja megismerni az ember a másikat, hogy ne az első benyomás döntsön...

Ez nem a Te választásod. Kellemetlen lesz, ha majd esküvőn beszélgettek először.

okt. 29. 21:07
 12/58 anonim ***** válasza:
26%

"Azért választhatott volna valami vele egykorút, átlagosabb megjelenéssel, vagy legalább olyat, akinek van rendesen foga...."

Ezzel egyetértek, de ha 22 évesen ez az első kapcsolata, eléggé le kellett adnia az igényeiből, hogy ő is kelljen valakinek, vagy lehet soha nem lett volna senkije.

okt. 29. 21:37
 13/58 anonim ***** válasza:
83%
Azért a hozzáállásod alapján érthetö, a lányodnak eddig miért nem volt kapcsolata és miért nem igyekszik bemutatni a párját neked.
okt. 29. 21:42
 14/58 Katona Dius ***** válasza:
96%

Nem kell mindiga borítóról a könyvet...

Igen, vannak negatív példák is.

De pl. mikor haza vittem a páromat, őt is elítélte anyám. Hosszú hajú, tetovált, piercinges fazon. Ráadásul jó nagy darab. 12 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok, anyám meg a fiaként szereti. Egy gondoskodó, rendes fickó, akire bármikor lehet számítani. Soha egy rossz szava nem volt hozzám, értelmes, bármit meg lehet vele beszélni. Folyton azt nézi, hogy lehetne nekem jobb. Persze én is azt, hogy neki.

Szóval vannak pozitív példák is.

Megérné megismerkedni vele és csak utána véleményt nyilvánítani.

okt. 29. 21:59
 15/58 anonim ***** válasza:
30%
Látom mindenki leragadt a tetkónál. Én megértelek és szerintem is gáz a pasas. És ez a gond: hogy PASAS. 34 évesen mi a francot akar egy 22 évestől. Ez a nem normális, meg az, hogy ennyi idősen még fülakármivel mászkál és nincs arra igénye, hogy legyen normális foga. Valószínűleg valami tanulatlan suttyó aki ledumálta a lányod a lábáról. Egy 22 évest nem nehéz. Ha nem akarsz ne tölts el vele időt, mondd meg nyugodtan a lányodnak, hogy nem szimpi. Elvégre nem kislány, föl kell fognia, hiszen egy 34 évessel fut - akkor nőjön föl a dologhoz. És ez visszafelé is igaz: mivel nem az óvónőjéről van szó, nem kell találkoznod és jópofiznod vele.
okt. 29. 22:26
 16/58 anonim válasza:
90%

Nekem nincs gyerekem, de ha lenne, akkor természetesen meg akarnám ismerni a párját.

Ha nem is szimpatikus, akkor se mondanám el a gyerekemnek. Nem nekem választ párt. Ha neki megfelelő, akkor hajrá. (nyilván, ha egy veszélyes börtöntöltelékről lenne szó, akkor más lenne a helyzet, de a kinézetén tuti nem akadnék fenn).

Azért vagyok ezen a véleményen, mert az én családomnak se tetszett az első barátnőm (én férfi vagyok). Még be se mutathattam, de már jöttek is az első odaszólások, hogy tudják ám kivel kavarok és hogy nagyon vigyázzak, mert ez a lány olyan putriból származik, ahol már 20 évesen kölyköznek a csajok. Nehogy gyereket merjek csinálni, meg hogy így meg amúgy féltenek engem.

Hát jól szarul esett! Annyira, hogy végül be se mutattam őt. 2 évig jártunk úgy, hogy a családom közelébe se vittem.

A lánynak is rosszul esett, azt hitte szégyellem őt. Utólag már nagyon bánom, hogy tizenévesen nem voltam elég tökös ahhoz, hogy az asztalra csapjak otthon, hogy "kuss legyen, majd én tudom kivel járok".

Valóban rossz helyről jött a csaj, de ő más volt. Okos volt és jó tanuló, jobb, mint én.

okt. 29. 23:42
 17/58 anonim ***** válasza:
45%

A tetkó egy dolog, dehogy pár foga hiányzik elől, igen meglepődnék, hogy a lányom ilyen igénytelen. Ráadásul jóval idősebb is.

Nem is értem, 22 évig senki és akkor egy ilyennel jön össze?

okt. 30. 02:27
 18/58 anonim ***** válasza:
53%

"Ez nem a Te választásod. Kellemetlen lesz, ha majd esküvőn beszélgettek először."

Nem lesz ebből esküvő. És azért ne már! Egy full igénytelen pasi a hiáényzó fogaival. Senki nem ilyent akar a lánya mellé.

okt. 30. 02:30
 19/58 anonim ***** válasza:
31%
A lányod sem lehet valami szépség ha ilyen fogtündérrel jött össze. Vagy csak bosszantani akar.
okt. 30. 02:43
 20/58 anonim ***** válasza:
37%
Te vagy a gyerek. És nem, még csak be sem mutathatnád. Adnék időt, hogy rágyere te is, hogy miért. Lázadni felesleges.
okt. 30. 05:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!