Meg akarnád így ismerni a lányod első párját? Hogy adagolnád be neki, ha nemleges a válasz?
Pont azért akarja megismerni az ember a másikat, hogy ne az első benyomás döntsön...
Ez nem a Te választásod. Kellemetlen lesz, ha majd esküvőn beszélgettek először.
"Azért választhatott volna valami vele egykorút, átlagosabb megjelenéssel, vagy legalább olyat, akinek van rendesen foga...."
Ezzel egyetértek, de ha 22 évesen ez az első kapcsolata, eléggé le kellett adnia az igényeiből, hogy ő is kelljen valakinek, vagy lehet soha nem lett volna senkije.
Nem kell mindiga borítóról a könyvet...
Igen, vannak negatív példák is.
De pl. mikor haza vittem a páromat, őt is elítélte anyám. Hosszú hajú, tetovált, piercinges fazon. Ráadásul jó nagy darab. 12 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok, anyám meg a fiaként szereti. Egy gondoskodó, rendes fickó, akire bármikor lehet számítani. Soha egy rossz szava nem volt hozzám, értelmes, bármit meg lehet vele beszélni. Folyton azt nézi, hogy lehetne nekem jobb. Persze én is azt, hogy neki.
Szóval vannak pozitív példák is.
Megérné megismerkedni vele és csak utána véleményt nyilvánítani.
Nekem nincs gyerekem, de ha lenne, akkor természetesen meg akarnám ismerni a párját.
Ha nem is szimpatikus, akkor se mondanám el a gyerekemnek. Nem nekem választ párt. Ha neki megfelelő, akkor hajrá. (nyilván, ha egy veszélyes börtöntöltelékről lenne szó, akkor más lenne a helyzet, de a kinézetén tuti nem akadnék fenn).
Azért vagyok ezen a véleményen, mert az én családomnak se tetszett az első barátnőm (én férfi vagyok). Még be se mutathattam, de már jöttek is az első odaszólások, hogy tudják ám kivel kavarok és hogy nagyon vigyázzak, mert ez a lány olyan putriból származik, ahol már 20 évesen kölyköznek a csajok. Nehogy gyereket merjek csinálni, meg hogy így meg amúgy féltenek engem.
Hát jól szarul esett! Annyira, hogy végül be se mutattam őt. 2 évig jártunk úgy, hogy a családom közelébe se vittem.
A lánynak is rosszul esett, azt hitte szégyellem őt. Utólag már nagyon bánom, hogy tizenévesen nem voltam elég tökös ahhoz, hogy az asztalra csapjak otthon, hogy "kuss legyen, majd én tudom kivel járok".
Valóban rossz helyről jött a csaj, de ő más volt. Okos volt és jó tanuló, jobb, mint én.
A tetkó egy dolog, dehogy pár foga hiányzik elől, igen meglepődnék, hogy a lányom ilyen igénytelen. Ráadásul jóval idősebb is.
Nem is értem, 22 évig senki és akkor egy ilyennel jön össze?
"Ez nem a Te választásod. Kellemetlen lesz, ha majd esküvőn beszélgettek először."
Nem lesz ebből esküvő. És azért ne már! Egy full igénytelen pasi a hiáényzó fogaival. Senki nem ilyent akar a lánya mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!