Meg akarnád így ismerni a lányod első párját? Hogy adagolnád be neki, ha nemleges a válasz?
Azért ha gyerektáborba felveszik felügyelőnek, akkor olyan gáz nem lehet. Egyrészt azért, amit írnak, hogy eléggé megválogatják, ki mehet oda (én táboroztattam, tudom), másrészt ha olyan gáz lenne a külseje, akkor a gyerekek is félnének tőle.
A látszat néha csal. Adj egy esélyt, és próbáld meg nem éreztetni, mennyire lenézed a másikat.
22 éves lánynak ez az első kapcsolata?? Azért elég durván elrontottál valamit te is a neveléssel meg mindennel. Ezek szerint tényleg egy fogatlan nyomorék a szintje.
Békélj meg vele...
Ettől még lehet jó ember. Sok pasi nem költ a fogaira. Van pl olyan munkatársam aki képes egy évben 2 milliót elkölteni horgáazatra, de a fogai ki vannak rohadva. A másik 60 ezres szemhéjpúder palettát vesz a barátnőjének, de a fogai szintén ki vannak rohadva elöl.
Pénz van, csak más a fontossági sorrend...talán félnek a fogászati beavatkozásoktól, vagy csak sajnálják rá a pénzt.
A tetoválásokkal meg fültágítóval szerintem nincs semni gond.
Sokan fennakadnak a foghiányon - de arról nincs szó, hogy "rohadnak" a fogai, adott esetben valamiért ki lehetek húzva, esetleg MÉG nincs pótlás vagy valami okból nem tudja megcsináltatni, ez nem feltétlen ápolatlanság.
A tetoválás, fültágító meg ma már csak a nagyon begyepesedett, maradi emberek szemében negatívum, manapság már eléggé elterjedt dolog akár orvosok, vagy más tanultabb, komolyabb emberek között is.
Ha meg gyerektárborban alkalmazzák, akkor sem emberileg, sem értelmielg, sem higiéniai szempontból nem lehet vele semmi probléma.
Ez igenis sokat elárul az illető igényességi szintjéről, a szájhigiéniájáról meg úgy általában a prioritásairól.
A volt sógorom is fogatlan volt huszonévesen. Ő is pénzhiánnyal magyarázta, meg azzal, hogy fél a fogorvostól.
De 400 ezres telefont, játékkonzolt meg napi 2 doboz cigit szerencsére tudott venni. Tesómat sem értettem, ilyen embertől hánynom kell, nemhogy megcsókoljam.
Van ismerősöm, akin szintén pótlásra szorult fiatalon. Érdekes módon ő azonnal megoldotta. Mivel általában nem egyik napról a másikra rohad szét és szednek ki öt fogat, így lehet rá készülni.
Meg én inkább vennék fel személyi kölcsönt a fogam megcsináltatására, ha nincs megtakarításom, mint telefonra áruhitelt. De ugye kinek mi a fontos.
28
Végre egy igényes, értelmes gondolkodású ember.
Aki rothadó fogsorral járkál a világban, ott azért vagy anyagi, vagy mentális probléma van. Azért odáig el kell jutni, hogy valakinek az első (!) fogai kihulljanak, ez évek eredménye.
Nézem, ahogy mentegetik a csávót: biztos épp folyamatban van a pótlás...igen, persze. Biztos épp folyamatban van. Istenem. Tényleg, az emberekben semmi józanság nem maradt, és azt hiszik, ha kölykök közt dolgozik, akkor biztos egy szent és glória van a feje fölött. Teljesen el vagytok tájolva, ahogy az a lány is. Ez elég szomorú.
Továbbra sem értem, mit akarhat egy 22 évestől, nyilván egy igényes, korabeli nő szóba sem áll vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!