Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért viselkedik velem a...

Miért viselkedik velem a lányom úgy, mint aki nem szeret?

Figyelt kérdés

Hosszú lenne leirni az egészet, probálok a lényegre térni

Szóval Lányom valójában nevelt lányom házasságomból "maradt rám". Egymást elfogadtuk apa-lánya kapcsolat állt fent köztünk mindig is.

Lányom 28 éves van egy 5 éves kisfia. Ausztriában laknak. Juniustol külön költözött a férjétől (aki engem okol a válásért bár valójában semmi közöm hozzá és nem is értjük a lányommal mi ez a volt férj részéről), megkért költözzek ki hozzá és segítsek a gyerekre vigyázni. Meg is tettem neki, ott voltam 2 hónapig. A 2 honap alatt a férj folyamatosan támadott különbözö dolgokkal. Az tette be az ajtot amikor azzal támadott, hogy én meztelenkedek a gyerek előtt. Lehet meglátott a strand wc-jén piszuárok voltak, de nem emlékszem semmi ilyesmire, a gyerek se később mikor rákérdeztem.

Lényeg hogy ott laktam, tettem a dolgom, a lányomnak ha rossz napja volt egyszerűen nem szolt hozzám, ugy tett mintha haragudna rám, mindenbe belekötött. Szoval igí a két negatív dolgot elsielni nem tudtam, 2 honap után hazajöttem.

Oktoberben megkért menjek ki vigyázni a gyerekre mert dolgozik és nem tud mit tenni. kimentem.

Az ellenséges hangulat már 2 nap mulva érezhető volt. Semmi nem volt jo amit csináltam, semmi nem felelt meg. A gyereket elkezdte elhuzni tőlem, nem jöhetett be a szobámba anélkül hogy kihívta volna. A gyerek szobájában aludtam egy matracon, az ágyon meg ruhák voltak. Ahogy utaztam ki kornás lettem. Nagyábol 2 hétig döglöödtem. A gyereket el kellett toljam ne kapja el, de amikor kilábaltam belőle utánna se engedte a gyereket a közelembe. Szekrényt raktam neki össze az se volt jó, ezért az asztalt nem is vállatam, mondtam majd összerakja valaki neki. Takaritottam mostam. Főzni nem főztem mert nem ette amit főztem sose. A gyerek meg csak azt eszi amit ő szeret, azokat csináltam a gyereknek.

Annyira ellenséges volt velem, hogy a végén keddi napon jöttem haza előtte kérdeztem el e visz pestre pénteken mert ugyis megy. Nem mondott rá semmit. Ezért eljöttem kedden saját költségen amugy igy került 100 euroba az utam, amugy ha hazahoz került volna kb 10 euroba.

Lényeg hogy nem értem, nem tudom miért vitt ki, ha utál? A szeretet legkisebb jelét se adta. Arra hivatkozott hogy sok a gondja. De igazábol nem is beszélt rola, meg nem értem, nekem is van ép elég mégse viselkedek vele ugy.

Arra is gondoltam hogy a volt férj adta alá a lovat, és megmosta az agyát és elfogadta azt a tényt hogy nem vagyok az apja.

Az egész ugy jött ki, ghogy a gyerek akarta hogy kimenjek de az anyjának utban voltam, és nem is akarta, de kihivott hogy a gyerek örüljön nekem.

Nem értem tényleg.

okt. 29. 16:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
Én sem értem. A csaj egy bunkó, te meg odamész és keccsölsz neki. Hagyjuk már ezt a gyerekkel takarózást, annyira átlátszó. Ha ekkora paraszt akkor ne menj oda, ő meg majd megoldja a kölykét ahogy akarja.
okt. 29. 16:56
 2/19 anonim ***** válasza:
25%

Rendes vagy, hogy próbáltál segíteni.

Lehet az a gond, hogy úgy nézhet ki, mintha egy pár lennétek, ez megzavar mindenkit.

Részemről ez csak feltételezés, fogalmam nincs, mi állhat a háttérben.

okt. 29. 17:01
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát, az lehet. És te újra ki fogsz menni, ha hív, és újra vissza fogsz somfordálni, és megint kimész, és megint haza, és ez így lesz. Azért viselkedik úgy, mert nem szeret. És ebből neked le kéne vonnod a tanulságot. A vagyongazdálkodást illetően is.
okt. 29. 17:14
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mikor mentem volna ki másodjára is. Oldja meg akkor ahogy akarja a kis életét
okt. 29. 17:15
 5/19 A kérdező kommentje:

2-es Te lány vagy? Ez ennyire zavaró lehet?

Volt olyan hogy a nyáron azt hitték a pasija vagyok, de akkor alakult ki neki egy kapcsolat ami most is tart. Nem laknak eggyütt, a srác Belgiumba jár melozni 3 hetente van otthon akkor találkjoznak. Stabilnak kinéző kapcsolat. Szóval emiatt szoktam hanyagolni ott a borotválkozást, meg a hajvágást próbálok minél idősebbnek, talán hanyagabbnak is kinézni.

Azért nem értem, mert volt amikor tökéletes kapcsolatunk volt. Velem közölte elsőnek hogy vállni akar. Hogy elköltözik, hogy segítsek neki, hogy a pasikkal hogy áll, kikérte avéleményem roluk, a munkályárol szóval mindenről. Én 47 vagyok Ő 27. Nekem apámmal sose volt ilyen kapcsolatom, ezért nem is Apa-lány inkább baráti kapcsolatnak nevezném.

okt. 29. 17:17
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, volt nekem is hogy apumra azt hitték hogy a pasim, nevettünk rajta egyet és ennyi. Nem gondolnám hogy ez miatt így kell viselkedni mint ahogy a nevelt lányod teszi
okt. 29. 17:20
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Próbáltad ezt megbeszélni vele?

Ő hívott oda, te tettél neki szívességet, akkor miért viselkedik ilyen bántóan veled? Tedd fel nyugodtan ezt a kérdést neki!

okt. 29. 18:57
 8/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem veled van baja, hanem magával, a helyzettel, mindennel. De az is lehet, hogy ennek mindnek, és még a válásnak is egy mentális betegség az alapja.
okt. 29. 18:57
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak a gyerekvigyázást illetően kellettél neki. De nekem így az eszembe nem jutna még egyszer kimenni.
okt. 29. 19:30
 10/19 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is engedd el ezt a ki-be járkálást. Mondd meg, hogy eleged van mert 2 nap múlva jönnél amúgy is vissza! Költözzön vissza Mo.-ra, meg dobja a bunkó pasiját. Mindenkinek hobb lenne és Valószínűleg a kapcsolatotok is javulna. Az egész helyzettel nem elégedett és rajtad vezetik le a nyomorukat. Lehet pár hónap-év a sírva kaparná az ajtódat.
okt. 30. 06:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!