Miért viselkedik így velem a lányom?
itt te okoztad ezt magadnak hogy nem bizik bened,nem mond el semmit.
én is sokáig semmit nem mondtam el anyámnak mert kritizålt ,beleszolt,stb
most hogy ő is őreg meg én is van ammikor elmesélek neki valamit van amikor nem.
Én imadom a lányom es sose bántottam, elsö helyen volt az életemben, mégis így viselkedik, ahogy a kerdezo lanya. Ezzel nem azt mondom, hogy a kerdezö esetleg hibátlan, csak elmesélem én hogy jártam, anonim oldal.
Az apja rossz ember es elvaltam töle, pofozott, fenyegetett stb, nem lehetett vele élni es sokszor lanyom elött alázott. Nem magam sajnáltam, hanem féltem hogy ez mennyire traumatizálja a lányom.
Lanyom feltettem töle, sokszor meselte el hogy az apja hogyan bosszantja (miutan már elköltöztunk ) es könyörögtem h ne meg talalkozzon vele! Szidtam h ne még tegye, amig az apja nem valtoztat.
De tovabbra is talalkozott de utana már nem meselt nekem semmit, es azota eltávolodott tölem es semmit nem oszt meg. Csak penzt kér, amit megkap. Nagyon rossz mikor idejut egy kapcsolat de lehet ilyenfajta a gyerek, titkolózós, nem mindig minden a szulö hibája!
Ez a ”nézz magadba hol tévedtél” akármi történik nem mindig igaz!!! A gyereknek is megvan maga temperamentuma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!