Miért viselkedik így velem a lányom?
Lehet, hogy ilyen természete, nem az a bújós kislány, egyszerűen ez van, így kell elfogadd. Nem mindenkinek adatik meg ez. Lányom ideges volt pici korában ha pusziltam a homlokát puhán, lila fejjel ordított
Meg kellett várjam hogy ő közeledjen, az agyára mentem a szeretemmel
Meg van olyan típus aki másokat figyel es utána zsarol es emiatt ő nem oszt meg magáról semmit, mert arra gondol hogy mas is ellene használná ki, vagy egyszerűen nincs igénye erre, hogy megosszon dolgokat , de ez még változhat, ha szülni fog
10. válaszadó esetén az történhtett, hogy a bántalmazó apuka Kérdező ellen nevelte a lányt, vagy a lány - sajnos - a bántalmazóval azonosult.
Kérdező esetében a lány - ez csak feltételezhető - valamiért a korosztályához fordult a problémájával, vagy más felnőtthöz, gondolom a menstruációt és hasonlókat is megbeszélte valakivel.
Egyébként Kérdező, ha egyszer elbeszélgetsz vele erről, az lehet segítene: "Lányom, úgy érzem, hogy nem bízol bennem, miért érzed így, tudok valamit tenni, hogy a kapcsolatunk jobb legyen?"
Miért kellene bármit elmondania?
Felnőtt ember, az ő élete.
Emellett gondolom kontrollmániás vagy, ezért nem mesél el soha semmit.
Az én szüleim sem tudnak rólam semmit úgy 14 éves koromtól kezdve - okkal ;) Persze a magukba nézés az nem megy, csak én vagyok mindig a szmét, meg a hazudós (sohasem hazudtam semmiben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!