Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mondjam meg anyámnak, hogy...

Mondjam meg anyámnak, hogy azért nem kap munkát, mert büdös?

Figyelt kérdés

54 éves, apám halála óta, vagyis 3 éve egyedül él. Rettentően igénytelen asszony, hetekig ugyanazt a ruhát hordja, a körmei állandóan feketék, és nyitott térben is már 3 méterről érezni a szagát.

Az utóbbi 3 évben már vagy egy tucatnyi munkahelye volt, de mindenhonnan elküldték 1-2 nap után -gyanítom, hogy a kollégái nem tűrik meg a szagát. Így semmi jövedelme, és én adok neki minden hónapban 60 ezret, de ez már kezd teherré válni számomra. Az utóbbi 3 évben már több, mint 2,5 milliót adtam neki, hogy ne haljon éhen, és egy használt mosógépet is vettem neki, de nem is használja, és inkább kézzel mos, szappannal hidegvízben, hogy spóroljon a rezsin.

okt. 29. 15:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Menne ő dolgozni, de mindenhol kapásból elutasítják, vagy jobb esetben 1-2 nap után elküldik. Az az igazság, hogy a munkáltató helyében én sem alkalmaznám. Dolgozott ő már takarítóként, pékségben, és eladóként, de most őszintén...ki az aki szívesen vásarolna tőle bármit, ha bűzlík, és koszos kézzel adja át portékát?
okt. 29. 17:03
 12/18 anonim ***** válasza:
97%

Ha viszont dolgozna, akkor a probléma még nem annyira súlyos. Akkor először ülj le vele komolyan beszélni. De ne virágnyelven, hanem kimondva a szavakat. Anyukám, senki nem fog alkalmazni, mert igénytelen vagy, büdös vagy, messziről érezni rajtad a szagot. A ruháidat ki kell mosni, a körmeidet tisztán tartani stb.

Nézd meg, hogy erre hogyan reagál. Ha elfogadja a segítséget, nyert ügyed van. Ha nem, akkor megmondanám neki, hogy szóljon, ha segítségre van szüksége, és itt leszel neki. A 60 ezer forintokat viszont azonnal beszüntetném. Felnőtt ember, vagy elfogadja a segítséget, vagy nem, de akkor boldoguljon egyedül. Te nem vagy felelős egy 54 éves munkaképes korú felnőtt emberért.

okt. 29. 17:21
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

10

Nos, én írtam bar nem műkörmöt, hanem manikűrt. A ketto nem ugyanaz. Kapaszkodj,pszichiáter javasolta anno. Figyelem elterelés, kizökkent a mindennapokból plusz kényeztetve is van az ember kicsit. Anyuka szinte biztosan depressziós és az bizony azzal is jár, hogy az ember elhanyagolja önmagat.

Valóban bámulatos, mennyi ostoba ember van a vilagon,mint pl te , akinek fogalma nincs róla, hogy működik a depresszió. A megrazas meg a majd összekapja magát módszer nem működik, az csak divat depire használ. A valódinál a te fajtád idiota hozzá állása közelebb visz az öngyilkosság gondolatahoz

okt. 29. 17:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a műkörmös dologban valami,mert mikor én voltam depressziós,igaz nem kartam ilyen helyekre,viszont magamnak otthon festegettem a körmeimet,és jól esett a visszajelzés,a dícséret. Persze nem ez oldotta meg a problémámat,de nem hagytam el magam ,mert jólesett,hogy észrevesznek az emberek. Ha másért nem is legalább először a körmöm miatt. Szóval így visszagondolva,az indított el,hogy ne lefelé csússzak. De ez csak az én véleményem.

Ettől függetlenül azt mondanám,hogy próbálj anyuddal beszélni,hogy kicsit jobban adjon magára,mert így sajnos le fog épülni.

okt. 30. 00:15
 15/18 anonim ***** válasza:
56%
12 vállaszolo pont jol írta .
okt. 30. 06:01
 16/18 anonim ***** válasza:
67%
Ha tucatnyi munkahelye volt, akkor tucatnyi helyre felvették, nem??? Akkor miért mondod, hogy nem kap munkát?
okt. 30. 18:26
 17/18 A kérdező kommentje:
#16 ugorj neki mégegyszer a végigolvasásnak, nem akarom másodjára is ugyanazt leírni.
okt. 30. 19:09
 18/18 anonim ***** válasza:
16%
nem ugrok neki, azt írod, nem kap munkát. Kapott. Tucatszor.
okt. 30. 19:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!