Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám miért presszionál...

Apukám miért presszionál azzal, hogy mi lesz, ha nem lesz se férjem, se gyerekem?

Figyelt kérdés
Nem akarja elfogadni, hogy lehet, hogy nem lesz. 30 éves nőként nem "áll jól a szénám" ezügyben.
okt. 28. 21:17
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem azért, mert az ő generációjában ez volt a norma, elvárás.

Ma már szerencsére többen vagyunk, akik nem szeretik a hazug, képmutató életet, és el tudjuk fogadni azt is, ha valaki nem szül, csak azért, hogy megfeleljen egyeseknek, mert ahogy esetedben is úgy van ezzel, hogy nem szereti a gyerekeket.

Az meg, hogy vannak olyan oldz style emberek, akik szemében te emiatt deviáns vagy, hát legyenek. Mi meg róluk tudjuk, hogy van bajuk elég.

okt. 29. 10:28
 32/40 anonim ***** válasza:
42%

"A kérdezőnek válaszolj, és ne másokba köss bele, köszi."

Ezt a kioktató privátot...

okt. 29. 10:51
 33/40 anonim ***** válasza:
85%

Ez nem kioktatás, hanem a valósâg.

Mindenkinek mâs a szemszöge, csak azt tudja leírni. Nincs jogod érvényteleníteni. Csak a sajât vêleményedhez van jogod, de az etika kötelességed lenne. Hogy elfogadod a másik szemszögét. Nyilvân, mivel frusztrâciót nem tudsz viselni, összetörsz, ha mâs nem úgy gondolkodik, ezért kikiáltod őt kioktatónak, agresszívnak. Holott pont te vagy az.

Benne van a szabâlyzatban is egyêbkênt.

(Nem a privâtos voltam)

okt. 29. 11:00
 34/40 tlvst válasza:
75%
Én mindig azzal idegesítettem őket ilyenkor, hogy jó jó, hógy az én részemről legyen gyerek. Az ő részükről mikor lesz már örökségnek való? Nyaraló? Kishajó? veterán autó? Bérbe kiadott lakás?
okt. 29. 11:40
 35/40 anonim ***** válasza:
30%
#26 Mondjuk általában tényleg a se kutyája, se macskája ember az, aki a munkahelyén a nagyúr/nagyasszony, lényegesen komolyabban veszi magát, mint normális lenne, mert egyszerűen nincs jobb dolga, mint a munkahelyén játszani a helyi menő kiskirályt, másik opció ugye az lenne, hogy otthon egyedül iszik és sír. Fordítsuk már meg a dolgot, az hol érdem, hogy felnőtt ember annyit tud felmutatni, hogy elveri a pénzét ilyen-olyan utazgatásokra és közben egy kiállhatatlan bunkó?
okt. 29. 12:41
 36/40 anonim ***** válasza:
95%

35

Érdekes, hogy neked ilyen tapasztalatod van.

Nekem inkább olyan, hogy aki megélheti az igazi álmait, boldogabb, mint az, aki csak az elvárások miatt csinál gyerekeket. Ezáltal inkább feltöltődés az élete, és ez le is jön róla. Pl abban, hogy nem arrogáns, frusztrált, beképzelt.

Ellenben több gyerekesen nem ez latszik. Hömpölyögnek rendesen, de hozzáteszem, van kivétel, csak kevés.

okt. 29. 12:51
 37/40 anonim ***** válasza:
55%
Ez lehet, azért van, mert az én környezetemben a gyerekvállalás nem mások elvárásai miatt van.
okt. 29. 13:06
 38/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarja elfogadni. És akkor mi van, mit tud tenni? Elfogadja. Amúgy a te korosztályodban már annyi a gyerekmentes, hogy tuti, társadalmilag kitalálnak valamit mire jön az öregkor. Változik a világ, ez ellen apád sem tehet semmit.
okt. 29. 16:03
 39/40 anonim ***** válasza:
86%
Mert hagyod. Ilyen egyszerű. Nem is értem. 30 éves vagy és tényleg ezeket hallgatod? Ne viccelj már.
okt. 29. 16:45
 40/40 anonim ***** válasza:
64%
Mert ős is egy korlátolt proli, mint az így gondolkozó többség
okt. 30. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!