Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Azzal mi lesz, akinek az...

Azzal mi lesz, akinek az oltás után felborult a menstruációja és a munkáltató presszionálja a 3. oltást?

Figyelt kérdés
Aki így járt, felvenné így is a harmadikat? A nőgyógyász adhat ki szakvéleményt, hogy több oltás nem ajánlott? Engem még nem zaklat a munkáltatóm, csak előre szeretnék felkészülni, hogy ebben az esetben mik a lehetőségeim. Különösen, ha a védettségit is megszüntetik 2 után, érdekelne, hogy mi történik, ha mellékhatások miatt nem akarok több oltást?
2021. dec. 4. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:
27%
Inkébb ez mint a covid. De mindenki magának eldönti.
2021. dec. 4. 14:21
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
Nekem a covidtól borult fel.
2021. dec. 4. 14:22
 3/6 anonim ***** válasza:
37%
Gondolod érdekli a munkáltatót? Bele is dögölhetsz, akkor is az oltás a legfontosabb.
2021. dec. 4. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

Az egyetlen dolog, amiért orvosi mentesítési papírt kapsz az oltás alól, ha orvosi papírral bebizonyítod, hogy súlyos, életet veszélyeztető allergiás reakciód volt az oltástól (ún. anafilaxiás reakció).

Gyakorlatilag semmi másért nem adnak ki mentességi igazolást, szóval szerintem készülj fel az újabb oltásra, vagy válts munkahelyet.

2021. dec. 4. 15:02
 5/6 A kérdező kommentje:

Újabbat semmiképp, de munkahelyet se váltanék, különösen, hogy tartok attól, máshol is kötelező lesz.

7 éve vezetem online a ciklusomat, de az emlékezőtehetségem is jó. 19 éve van meg, ezalatt 2x maradt teljesen ki. Az elmúlt 7 évben 26-30 napos ciklusaim voltak, abból 2x volt 26 nap, 3x 30 nap. Az összes többi esetén, 27-28-29 napos. Ehhez képest, most hónapok óta teljes a káosz és megakarják magyarázni, hogy nem az oltástól. Iszonyú dühítő és felháborító, különösen, hogy nem kevés pénz megy nőgyógyászra. Megyek majd egy újhoz, nála is megkérdezem ezt, mert az eddigi nem csinált semmit és állítja, hogy a menstruáció ilyen, előfordul, hogy felborul.

Covidos is voltam 9 hónappal az oltás előtt, attól nem volt semmi bajom az íz és szagvesztésen kívül.

2021. dec. 4. 15:11
 6/6 palfydanka ***** válasza:
Én egy hete kaptam a harmadik oltást, azóta verzek, pedig fogamzasgatlot szedek, és azt is folytattam, hogy ne jojjon meg
2021. dec. 6. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!