Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám miért presszionál...

Apukám miért presszionál azzal, hogy mi lesz, ha nem lesz se férjem, se gyerekem?

Figyelt kérdés
Nem akarja elfogadni, hogy lehet, hogy nem lesz. 30 éves nőként nem "áll jól a szénám" ezügyben.
okt. 28. 21:17
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
87%
Mert fontosabb neki a saját vágya, mint a te valós személyed. Nem neki kell élned az életedet, és neki se kéne elvárásokat irányítania feléd, hanem egyszerűen csak szeretnie úgy, ahogy vagy.
okt. 28. 21:30
 2/40 A kérdező kommentje:
A férj az nem kizárt, mert az lehet még 50 évesen is, de gyerekem nagy eséllyel nem lesz. Nem szeretem a gyerekeket.
okt. 28. 21:31
 3/40 anonim ***** válasza:
97%
Ez nem az apukád döntése kell, hogy legyen.
okt. 28. 21:34
 4/40 Metionin ***** válasza:
85%
Mert azt hiszi, hogy van köze hozzá.
okt. 28. 21:36
 5/40 anonim ***** válasza:
92%

Lehet látja, hogy már ennek a havernak meg annak a havernak is van unokája, ő is akar egyet.

Illetve, ő úgy gondolkozik, hogy az a norma, hogy legyen gyereke az embernek egy bizonyos kor után.

okt. 28. 21:38
 6/40 anonim ***** válasza:
80%
Feleségem 30 éves korában nem is ismert engem és kb úgy gondolkodottm ahogy te. 35 évesen 2 gyerekes anyuka.
okt. 28. 21:40
 7/40 anonim válasza:
74%
A fenti válaszokon túl arra tudok még gondolni , hogy aggódik. Mert talán arra gondol, hogy mi lesz ha ők, a szüleid nem lesznek? Ki fog feltétel nélkül szeretni, hogy nem lesz otthon ahova hazamehetnél a családhoz, átvitt és szó szerinti értelemben. Attól függetlenül hogy család nem biztos hogy kell hogy mindig legyen hiva hazamenni, és férj, gyerek nélkül is lehet teljes az élet. Lehet neki a feleség, gyerek mindenképp kell a teljes élethez, és ebből indul ki. Én anyaként erre tudok gondolni. Biztos megfordulna a fejemben ha a gyerekem döntene így… hogy ha majd nem leszek akkor ki fogja szeretni , támogatni érdek nélkül, kinek lesz ő a világa? Akkor is ha tudom hogy sok esetben inkább érzelmi “lehúzás” a család mind támogatás. Te érzed melyik eset állhat fent apukádnál, de egy életed van, ez a biztos.
okt. 28. 21:56
 8/40 anonim ***** válasza:
17%
Tegnap is kiírtad ezt a kérdést a 17 éves unokahúgod ekézve közben 😂😂
okt. 28. 22:22
 9/40 anonim ***** válasza:
47%

"Feleségem 30 éves korában nem is ismert engem és kb úgy gondolkodottm ahogy te. 35 évesen 2 gyerekes anyuka."

Ez nem jelent semmit. Hol itt az ok-okozat, papa?

okt. 28. 22:30
 10/40 anonim ***** válasza:
10%
Mert beleszól a magánügyedbe. Márpedig az neked a magánügyed, hogy most boldog vagy, nem foglalkozol a jövőddel, és majd 10-20-30 év múlva jössz rá, hogy mennyire sz*r tök egyedül lenni a világon, és akkor bánod meg, hogy idejében nem foglalkoztál a saját életeddel.
okt. 28. 23:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!