Apukám miért presszionál azzal, hogy mi lesz, ha nem lesz se férjem, se gyerekem?
Figyelt kérdés
Nem akarja elfogadni, hogy lehet, hogy nem lesz. 30 éves nőként nem "áll jól a szénám" ezügyben.okt. 28. 21:17
1/40 anonim válasza:
Mert fontosabb neki a saját vágya, mint a te valós személyed. Nem neki kell élned az életedet, és neki se kéne elvárásokat irányítania feléd, hanem egyszerűen csak szeretnie úgy, ahogy vagy.
2/40 A kérdező kommentje:
A férj az nem kizárt, mert az lehet még 50 évesen is, de gyerekem nagy eséllyel nem lesz. Nem szeretem a gyerekeket.
okt. 28. 21:31
3/40 anonim válasza:
Ez nem az apukád döntése kell, hogy legyen.
4/40 Metionin válasza:
Mert azt hiszi, hogy van köze hozzá.
5/40 anonim válasza:
Lehet látja, hogy már ennek a havernak meg annak a havernak is van unokája, ő is akar egyet.
Illetve, ő úgy gondolkozik, hogy az a norma, hogy legyen gyereke az embernek egy bizonyos kor után.
6/40 anonim válasza:
Feleségem 30 éves korában nem is ismert engem és kb úgy gondolkodottm ahogy te. 35 évesen 2 gyerekes anyuka.
7/40 anonim válasza:
A fenti válaszokon túl arra tudok még gondolni , hogy aggódik. Mert talán arra gondol, hogy mi lesz ha ők, a szüleid nem lesznek? Ki fog feltétel nélkül szeretni, hogy nem lesz otthon ahova hazamehetnél a családhoz, átvitt és szó szerinti értelemben. Attól függetlenül hogy család nem biztos hogy kell hogy mindig legyen hiva hazamenni, és férj, gyerek nélkül is lehet teljes az élet. Lehet neki a feleség, gyerek mindenképp kell a teljes élethez, és ebből indul ki. Én anyaként erre tudok gondolni. Biztos megfordulna a fejemben ha a gyerekem döntene így… hogy ha majd nem leszek akkor ki fogja szeretni , támogatni érdek nélkül, kinek lesz ő a világa? Akkor is ha tudom hogy sok esetben inkább érzelmi “lehúzás” a család mind támogatás. Te érzed melyik eset állhat fent apukádnál, de egy életed van, ez a biztos.
8/40 anonim válasza:
Tegnap is kiírtad ezt a kérdést a 17 éves unokahúgod ekézve közben 😂😂
9/40 anonim válasza:
"Feleségem 30 éves korában nem is ismert engem és kb úgy gondolkodottm ahogy te. 35 évesen 2 gyerekes anyuka."
Ez nem jelent semmit. Hol itt az ok-okozat, papa?
10/40 anonim válasza:
Mert beleszól a magánügyedbe. Márpedig az neked a magánügyed, hogy most boldog vagy, nem foglalkozol a jövőddel, és majd 10-20-30 év múlva jössz rá, hogy mennyire sz*r tök egyedül lenni a világon, és akkor bánod meg, hogy idejében nem foglalkoztál a saját életeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!