Anyummal megromlott a kapcsolatunk. Kb 1 èvvel ezzelőt, letörölt facebookról. Nem hiv fel, èn se őt.Nem keressük egymást. Nem öszevesztünk, csak így alakult. Tegnap totalkarosra törtek, nagy balesetem volt. Egy rèszeg belèmhajtott az álló autómba. 1 pnap korház lett, de jól vagyok. Nem tört semmi akocsin kívül. Szoljak neki, hogy balesetem volt, ès minden rendben, vagy hagyjam? Mindenki tudja, hogy jól vagyok, apum kivètelèvel, de ő a betegsèg miatt már magáról nem tud, nem tud kommonikálni.
Tudom hihetetlen, 1-2 sort feltöltök nèv nèlkül, hogy mit írt ő meg èn. Tudom az èn rèszemről is van vagdalózás, ezt a kapcsolatot már nem lehet helyrehozni...
Tudom, kicsit hihetetlen, de az autóbaleset után, nemsokkal hunyt el èdesapám....
okt. 27. 10:36
32/40 anonim válasza:
Én örülök, hogy jól vagy és megúsztad a balesetet! Ennek te kell örülj a legjobban, hogy nem kerültél kerekesszékbe, vagy agysérültként nem csorgatod a nyálad valami intézetbe! Ott volt az őrangyalod. Elment apád helyetted.
okt. 27. 10:39
33/40 A kérdező kommentje:
Ès azt tudtam a balesetnèl, hogy hiába hívnám fel, ő már nem tudta volna felvenni a telefont. Nem volt már ereje.
Állítólag, mikor elváltak, anyumnak már volt új pasija, aki szintèn rákos volt. Anyum azt állítja, hogy apum őt hívogatta èjelenkènt, ès ez miatt büntette meg a jóisten...
okt. 27. 10:41
34/40 A kérdező kommentje:
Ès igen, tudom, hogy rengeteg kamu kèrdès van itt, ès hihetetlen, amit írok. Desajnos minden szava igaz...
okt. 27. 10:42
35/40 A kérdező kommentje:
A balestre meg annyit írt, hogy így jártam, neki is volt balesete, mikor leesett a bicikliről...
okt. 27. 10:46
36/40 anonim válasza:
"Elment apád helyetted." Nekem is ez jutott eszembe.
Függetlenül attól, hogy az egész vagy igaz, vagy nem, mert azért elég zavaros.
okt. 27. 10:51
37/40 A kérdező kommentje:
Bocsânat hogy zavarosan írok, fogalmazok. Mèg egy kicsit logikátlan a gondolkozom, fogalmazás, meg pl reggel csináltam kv-t, a kèsz kv-t feltettem a cukor helyère, a cukortartót meg magammal akartam vinni. Nèhány szó nem jut eszembe, gondolkoznom kell, hogy mit szeretnèk mondani.
okt. 27. 10:54
38/40 anonim válasza:
Szegény fejed kérdező sokkos állapotban vagy
okt. 27. 11:41
39/40 anonim válasza:
vigyazz magadra es pihenj sokat a baleset azert biztosan hagyott nyomot rajtad. anyadat meg torold le az eletedbol is nemcsak a fb rol.
okt. 28. 07:38
40/40 anonim válasza:
Ahogy olvasom anyád smseit, nagyon nagy távolságot vett es úgy érzem ezen a döntésén nem akar változtatni tipikusan az a buta paraszti elme, aki azt teszi, ami neki jó és nem érdekli semmi, csak neki legyen meg a boldogsága, tipikus buta, jellemtelen proli. Neki JOGA VAN. Ez az átlagember.
Azt írta, hogy neki van ki fogja a kezét ha elesik, tehát hasznot nem lát bennetek, nincs szüksége, elvan így is, haszonállata már van otthon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!