Szoljak anyumnak?

Figyelt kérdés
Anyummal megromlott a kapcsolatunk. Kb 1 èvvel ezzelőt, letörölt facebookról. Nem hiv fel, èn se őt.Nem keressük egymást. Nem öszevesztünk, csak így alakult. Tegnap totalkarosra törtek, nagy balesetem volt. Egy rèszeg belèmhajtott az álló autómba. 1 pnap korház lett, de jól vagyok. Nem tört semmi akocsin kívül. Szoljak neki, hogy balesetem volt, ès minden rendben, vagy hagyjam? Mindenki tudja, hogy jól vagyok, apum kivètelèvel, de ő a betegsèg miatt már magáról nem tud, nem tud kommonikálni.
okt. 26. 18:18
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
94%

Így nem szólnék, minek?

Főleg hogy szerencsére nem lett komoly bajod.

okt. 26. 18:24
 2/40 anonim válasza:
51%

Először is, örülök, hogy jól vagy a baleset után! Az ilyen helyzetek tényleg nehezek, főleg, ha valamilyen eltávolodás van a családi kapcsolatokban. Az, hogy szólj-e anyukádnak, nagyban függ attól, hogy milyen érzéseid vannak ezzel kapcsolatban, és hogy mit szeretnél a kapcsolatotokkal a jövőben.

Ha úgy érzed, fontos lenne neki tudnia, hogy jól vagy, vagy ha ez segítene neked lezárni ezt az eseményt, akkor talán érdemes megpróbálni egy semleges, rövid üzenetet küldeni. Valami ilyesmit, mint: „Történt egy balesetem, de jól vagyok, nem esett komoly bajom.” Ez egy tájékoztató jellegű üzenet, és ha ő szeretne rá reagálni, akkor lehetősége lesz rá, viszont nincs benne elvárás arra, hogy ti most azonnal közelebb kerüljetek egymáshoz.

Viszont, ha úgy érzed, hogy jelenleg nem szeretnéd megosztani ezt vele, mert ez túlságosan megterhelne téged, akkor hagyhatod is. A kapcsolat rendezésére lehet, hogy egy későbbi, nyugodtabb időszak alkalmasabb lenne, amikor egyikőtöknél sincs nyomás egy nehéz esemény miatt.

okt. 26. 18:35
 3/40 anonim ***** válasza:
96%

Sajnálom, hogy így alakult anyukáddal. Én azt hámoztam ki a kérdésedből, hogy te mégis igényelnéd a közelségét (ami teljesen érthető).

Van valami konkrét oka, ami miatt megszakadt a kapcsolat? Nem tudjátok megbeszélni/rendbehozni?

okt. 26. 18:43
 4/40 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem nem mindegy, hogy mitől ment tönkre a kapcsolat és helyre akarod-e hozni, helyre lehet-e hozni.
okt. 26. 18:49
 5/40 anonim ***** válasza:
89%

Nekem kissé ellentmondásos, hogy letörölt a facebookon is téged, de állításod szerint nem vesztetek össze. De akkor mégis miért romlott meg a viszonyotok? Vagy csak random törölt téged és el is felejtettétek egymást?

Minden esetre jobbulást kívánok!

okt. 26. 18:55
 6/40 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan, hogy ő hogyan gondolja. Az èn rèszemről nincs utálat, nincs harag, nem tett ellenem semmit. Vannak gyerekkori sèrelmek, szètzúzta a családot, de ez olyan dolog, hogy ezt apummal kellett kezelnie....
okt. 26. 19:07
 7/40 anonim ***** válasza:
86%

2-es, neked ChatGPT nélkül nincs véleményed?!

Nem tett ellened semmit? Csak letörölt a facebookról, vagyis kitörölt az életéből. Hagyd a fenébe, nem érdekled! 3 nap múlva már nem lesz rajtad a baleset izgalma.

okt. 26. 19:26
 8/40 anonim ***** válasza:
96%
Dehát valamiért csak törölt. Mi az oka? Te vágysz az édesanyád közelségére és támogatására, az átjött. Nem tudnátok ezt rendbehozni? (#3 voltam)
okt. 26. 19:47
 9/40 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom, hogy mit rontottam el, nem tudom, hogy mit kellene helyrehoznom.
okt. 26. 20:26
 10/40 anonim ***** válasza:
89%
Egyik napról a másikra minden előzmény nélkül egyszercsak nem kerestétek egymást és törölt? Ez nehezen elképzelhető.
okt. 26. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!