Szoljak anyumnak?
Így nem szólnék, minek?
Főleg hogy szerencsére nem lett komoly bajod.
Először is, örülök, hogy jól vagy a baleset után! Az ilyen helyzetek tényleg nehezek, főleg, ha valamilyen eltávolodás van a családi kapcsolatokban. Az, hogy szólj-e anyukádnak, nagyban függ attól, hogy milyen érzéseid vannak ezzel kapcsolatban, és hogy mit szeretnél a kapcsolatotokkal a jövőben.
Ha úgy érzed, fontos lenne neki tudnia, hogy jól vagy, vagy ha ez segítene neked lezárni ezt az eseményt, akkor talán érdemes megpróbálni egy semleges, rövid üzenetet küldeni. Valami ilyesmit, mint: „Történt egy balesetem, de jól vagyok, nem esett komoly bajom.” Ez egy tájékoztató jellegű üzenet, és ha ő szeretne rá reagálni, akkor lehetősége lesz rá, viszont nincs benne elvárás arra, hogy ti most azonnal közelebb kerüljetek egymáshoz.
Viszont, ha úgy érzed, hogy jelenleg nem szeretnéd megosztani ezt vele, mert ez túlságosan megterhelne téged, akkor hagyhatod is. A kapcsolat rendezésére lehet, hogy egy későbbi, nyugodtabb időszak alkalmasabb lenne, amikor egyikőtöknél sincs nyomás egy nehéz esemény miatt.
Sajnálom, hogy így alakult anyukáddal. Én azt hámoztam ki a kérdésedből, hogy te mégis igényelnéd a közelségét (ami teljesen érthető).
Van valami konkrét oka, ami miatt megszakadt a kapcsolat? Nem tudjátok megbeszélni/rendbehozni?
Nekem kissé ellentmondásos, hogy letörölt a facebookon is téged, de állításod szerint nem vesztetek össze. De akkor mégis miért romlott meg a viszonyotok? Vagy csak random törölt téged és el is felejtettétek egymást?
Minden esetre jobbulást kívánok!
2-es, neked ChatGPT nélkül nincs véleményed?!
Nem tett ellened semmit? Csak letörölt a facebookról, vagyis kitörölt az életéből. Hagyd a fenébe, nem érdekled! 3 nap múlva már nem lesz rajtad a baleset izgalma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!