Anyummal megromlott a kapcsolatunk. Kb 1 èvvel ezzelőt, letörölt facebookról. Nem hiv fel, èn se őt.Nem keressük egymást. Nem öszevesztünk, csak így alakult. Tegnap totalkarosra törtek, nagy balesetem volt. Egy rèszeg belèmhajtott az álló autómba. 1 pnap korház lett, de jól vagyok. Nem tört semmi akocsin kívül. Szoljak neki, hogy balesetem volt, ès minden rendben, vagy hagyjam? Mindenki tudja, hogy jól vagyok, apum kivètelèvel, de ő a betegsèg miatt már magáról nem tud, nem tud kommonikálni.
A sérelmeket addig kellene megbeszélni, amíg mindketten éltek. Valakinek pedig kezdeményezni kellene. Még az is lehet, hogy valaki bekavart valami hazugsággal, ti meg ezért szakadtatok el egymástól.
okt. 26. 20:59
12/40 anonim válasza:
Én nem szólnék, főleg, hogy nem lett bajod.
okt. 26. 21:16
13/40 anonim válasza:
Ne legyél ilyen naiv, 11-es, a kérdező nekünk valamit nem mond el. Ha egy rokon, ismerős kavarta volna a trutyit, akkor már számonkérték volna egymáson. Én speciel nem szeretnék még az életében kibékülni valakivel, aki nemlétezőnek nyilvánított.
okt. 26. 22:17
14/40 anonim válasza:
Szóljál, de kérdezd meg azt is, hogy miért törölt a facebookról. Ezt már régebben is megtehetted volna.
okt. 26. 23:01
15/40 anonim válasza:
Én ezt a kórházban vagyok és szólok dolgot soha nem értettem.
Ha egy évig nem keressük egymást, nem vagyunk kívàncsiak egymásra, akkor mi változik ha kórházban vagy? Ugyanúgy nem kíváncsi rád.
Miért szólnál neki? Mi változik?
Ha meg békülni akarsz, azt kórház nélkül is megteheted. Sőt tedd is meg ha szeretnéd.
De balesetet meg kórházat belekeverni tök hülyeség.
Ha én valakivel nem beszélek 1 éve, akkor csak azért mert balesetem volt , kórhàzban vagyok engem ne látogasson.
okt. 26. 23:22
16/40 anonim válasza:
15# "Én ezt a kórházban vagyok és szólok dolgot soha nem értettem."
A kórházban az emberek rájönnek, hogy sérülékenyek, az élet véges, akár meg is halhatnak, és nem akarnak rendezetlen dolgokat hagyni maguk után. Meg ha az egyik meghal, a másik élete végéig örlődik azon, hogy mit kellett volna másképp csinálni, de már késő.
okt. 26. 23:40
17/40 anonim válasza:
De még mindig nem derült ki, anyuka miért szakította meg a kapcsolatot. Elvileg a kérdező sem érti...ezt mondjuk erősen kétlem. Senki nem szakítja meg csak úgy a kapcsolatot a semmiből (főleg nem e gyerekével).
okt. 27. 00:03
18/40 anonim válasza:
Szerintem szóljál! Próbáld meg! Hogy nyugodjon meg a lelked! Ha szeret, örülni fog, hogy túlélted!
okt. 27. 00:54
19/40 anonim válasza:
Ha békülni szeretnél, akkor ne ezzel kezd...
Tudom, rosszul hangzik de most úgy érzed, hogy ez a baleset kapóra jött, így van ürügyed megtörni a csendet..
Legbelül tuti hiányzik neked és ezért is kattogsz rajta. Mivel kvázi semmi bajod, így nem kellene stresszelni ezzel. Írj rá, kezdjetek el beszélgetni, és akkor útközben megemlítheted neki.
okt. 27. 06:08
20/40 A kérdező kommentje:
Megva a kèrdèsrea válasz.
Nem mentem oda anyámhoz a bèrmálkozáson, bátyám miatt ès ez miatt....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!