Anyummal megromlott a kapcsolatunk. Kb 1 èvvel ezzelőt, letörölt facebookról. Nem hiv fel, èn se őt.Nem keressük egymást. Nem öszevesztünk, csak így alakult. Tegnap totalkarosra törtek, nagy balesetem volt. Egy rèszeg belèmhajtott az álló autómba. 1 pnap korház lett, de jól vagyok. Nem tört semmi akocsin kívül. Szoljak neki, hogy balesetem volt, ès minden rendben, vagy hagyjam? Mindenki tudja, hogy jól vagyok, apum kivètelèvel, de ő a betegsèg miatt már magáról nem tud, nem tud kommonikálni.
Beszèlgettem vele. Apum halálára az volt a válasza, hogy megbüntette. A balesetemre az hogy neki is volt már, mikor elesett a bicikliről, az hogy nem ismert el gyerekkènt, az volt a válasza, hogy hogy majd megtudom menyit kell dolgozni 3 gyerek felnevelèsèhez ès mèg sorolhatnám...
okt. 27. 08:21
22/40 anonim válasza:
Aha, szóval hirtelen már kiderül, miért törölt - ennyi ideig tartott kitalálni valami kamuindokot?
Mert bocs, csak ilyenért nem szokták megszakítani a kapcsolatot a másikkal. Ne mondd el az okot, csak ne nézz már hülyének minket.
okt. 27. 08:56
23/40 anonim válasza:
Kérdező, mégis kit akarsz hülyének nézni: vagy egy nap alatt meghalt apád?
Főkérdés: apum kivètelèvel, de ő a betegsèg miatt már magáról nem tud, nem tud kommonikálni.
Válasz: Apum halálára az volt a válasza...
Jelentettem.
okt. 27. 08:58
24/40 anonim válasza:
mi van? tegnap ota meghalt az apad? es ki buntetett meg kit?
okt. 27. 09:31
25/40 anonim válasza:
Beérkeztek a kamukiáltó jóskák, utoljára mint a héják!
okt. 27. 09:39
26/40 anonim válasza:
Nézd sajnos anyád kifogásokat keres arra, hogy miért tartson távol magától, mindenért téged hibáztat, nem vállal felelősséget a saját tetteiért, szavaiért.
Ha te meséled a bajaid, akkor sorolja ő is a sajátjait. Azt kellett volna mondja hogy de jó h nem esett bajod!
Nem okot keres a közeledésre, hanem okot a távolodásra!
Ennek a tudatában próbáld kihozni az életedből a maximumot, ha már így alakult, fogadd el és tekints előre!
okt. 27. 09:43
27/40 anonim válasza:
25 os hogy lehet hogy egy nap alatt mindjart meg is halt az apa?
okt. 27. 10:27
28/40 A kérdező kommentje:
Nem írtam, hogy beteg, râkos volt. Fèl èvetudtuk, ès a hèten már tudtuk, hogy nemsokára elmegy. Hètfőn talâlkoztam vele, akkor mèg tudott beszèlni, pár napja már szinte komonikálni se tudott, vagy csak alig.
okt. 27. 10:28
29/40 anonim válasza:
es a buntetes kire vonatkozott amit anyad emlitett? ki buntetett meg kit?
okt. 27. 10:32
30/40 anonim válasza:
egyebkent meg nem kell foglalkozni az anyaddal en mar regen megszakitottam volna vele teljesen minden kapcsolatot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!