Van valamilyen tanácsotok ilyen szituációban?
Milyen tanács kellene? Mondjuk meg, hogy ha nem akarsz, akkor ne menjél? Ebben semmi gyerekesség nincs.
Lesz máskor is lehetőséget, és biztosan nagy élmény lenne, de én biztos nem egy szmogos, kommunista országban tölteném a karácsonyt idegenek között. Máskor, illetve rövidebb időre.
Hány éves vagy?
Én ajánlom, hogy menjél, szerintem nagyon különleges lenne. A karácsony csak egy naptári jelzés, hogy hé ideje lenne összeülnie a családnak, de ezt bármikor máskor megtehetitek.
Nyilván mindenki más, de én bánnám, ha egy ilyen lehetőségről lemaradnék, csak mert a megszokott dolgokat szeretem. Pedig én is ilyen vagyok, ne változzon semmi és senki:) De mégis kellenek ezek a nagy élmények.
Édesanyád nélkül az idei karácsony amúgy se lesz/lenne ugyanolyan, mint a megszokott.
Szerintem is menj.
Anyagilag egy ekkora utazás azért nagy kiadás, lehet máskor soha nem lesz lehetőséged menni.
Változás van mindig, jobb nem becsontosodni.
Pláne nem korán, fiatalon, mert később már egyre nehezebb lesz valami új felé nyitni.
Karácsony lesz jövőre is, de egy ilyen nagy élmény lehet anyagilag nem lesz megoldható máskor.
Ugyanúgy családdal töltessz időt. Sőt, még a Kínai Újévet is megnézném, Január végén.
Én Angliában élek, itt a kínai kisebbség nagyon szépen ünnepli, gondolom az anyaországban még parádésabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!