A véleményeteket szeretném kikérni az alábbi szituációval kapcsolatban?!
Hát nem is tudom. Ha ez egyszeri eset volt akkor szerintem lehet hogy csak nagyon sz@r napja volt vagy történt vele valami ami miatt feszültebb és ingerültebb lett, és az egészet rajtad vezette le. Ha az ember insatbil valami miatt akkor kis dolgok is nagyon befolyásolhatják a viselkedését. Ha így van akkor nem tudom hogy miért pont a nadrágodon húzta fel magát, lehet hogy csak valami nem tetszett benne neki és felhergelte magát. Igazából ezen felesleges gondolkozni :/
Ha viszont többször van ilyen durvább hangulatotingadozása ahol kiabál és veszekszik veled akkor ezzel valamit kezdeni kéne. Igazából mindegy hogy melyik volt a kettő verzió közül, szerintem mindenképpen beszélj vele. Egy nyugodtabb pillanatában próbáld meg kedvesen elmondani neki hogy rosszul esett és kérdezd meg hogy mi volt a baj. Reméljük meg tudjátok beszélni
lehet - ha ez nem rendszeresen fordul elő - hogy valamin előtte felkapta a vizet és rajtad vezette le.
Mondjuk az érdekes, hogy múltkor meg ugyanazt dícsérte.
Na ha ez rendszresen előfordul, ez arra is taníthat: nem fogsz tudni megfelelni neki, egyszer dícséri ugyanazt, utána meg pont az ellentetjét mondja.
"Anya, ez nekem rosszul esik, főleg, hogy eddig tetszett ez a nadrág. El tudnád mondani, hogy valójában mi a baj, hogy érzed magad, úgy, hogy rólad szóljon?" Asszertív kommunikáció, youtube Marshall B. Rosenberg nagyszerű 4 órás tanítása, az alap anyanyelvünk.
Mivel én tanulom, már tudok emberi módon reagálni. De csak akkor működik, ha másik félben van valós szeretet és szív.
Anyád tényleg bunkó volt, ez kétségtele.
Az is igaz, hogy azért vetted csak ennyire komolyan, mert nagyon betalálhatott a párkapcsolat hiányával kapcsolatban...itt lehet az érzékeny pontod igaz?
Téged is nagyon bánthat igazából, hogy nincsen senkid jelenleg? Vagy nem is volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!