Ha egy 4 tagú családban 3 embernek 1 emberrel van baja, akkor az az 1 ember a mérgező a családra?
Ebben a konkrét esetben szerintem részben legalább is a 38 talált bele. Igen biztos, hogy az apáról van szó, mivel nőknél nem szokás így kiemelni, hogy nem iszik.
Viszont nem biztos, hogy két gyerek, lakhat ott nagyszülő is.
És az is lehet a felállás, hogy a feleségé az ingatlan, így nyilván nem fog menni. Az is lehet, hogy az esetleges anyai nagyszülőé. Igen gyakori, mikor a pár valamelyik szülő nyakára költözik. Hogy miért nem válnak el? Lehet, nem annyira tarthatatlan a helyzet. SOkan meg rossz kapcsolaból sem lépnek ki.
Nézőpont és szituáció függvénye.
Lehet tényleg az az egy személy aki tudatosan "felébredt" és a véleménye , nézőpontja nem tetszhet a másik 3 személynek
De lehet eltévedve az az egy személy, élhet teljes sötétségben.
46.: Valóban sok a fel nem ismert nárcisztikus. Viszont mivel az elmúlt 6-8 évben a csapból is a nárcizmus folyik, szinte másról nem is beszélnek, sok ember hajlamos tévesen annak nézni sokakat. Ennek rossz a következménye. Pl. mivel a legtöbb cikk, video azt javasolja, hogy a nárcisztikussal NO CONTACT, ezért sokan indokolatlanul kidobják a párjukat, szüleiket az életükből, mert félreértelmezik a helyzetet, orvosi diagnózis nélkül felületesen diagnosztizálnak. Ennek akár a társadalom atomizálódása is lehet hosszú távon a következménye.
Tele lett a net pl. nem pszichológusok, hanem ilyen-olyan coachok, vagy végzettség nélküli, önjelölt tanácsadók videóival, akik a nárcizmus-témát lovagolják meg, mert ebből busásan meg lehet élni. Felfigyeltem arra, hogy a többi személyiségzavarról alig van anyag, csak ezen és még a pszichopátián lovagolnak ezek. Kezdetben nekem is tetszett az ismeretterjesztés, de ez már kezd egy egészségtelen méretet ölteni. Inkább menjen szakemberhez, aki azt gondolja, nárcisztikus valamelyik családtagja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!