Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mostohagyerekre nem lehet...

Mostohagyerekre nem lehet ràszòlni?

Figyelt kérdés
Kicsit összekaptunk a pàrommal ezen,hogy mostohagyerekre szerinte csak ő szòlhat rà.De szerintem ,ha a pàrja is segìt neki a gyerek dolgaiban ,akkor mièrt ne szòlhatna rà.Szerinte szòljak neki,ès majd ő ràszòl ,ha ràszòl...

okt. 23. 07:16
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
16%

Nincs johod rászólni, csak akkor, ha a te lakásodban van a kölök. Ha az övében vagy közösben (ami egyenlő arányban a tiétek), akkor nem.

Nem kell belefolyni a gyerek ügyeibe, szórakoztatásába, lefoglalásába, és kész.

okt. 26. 15:48
 52/58 anonim ***** válasza:
49%

Én leszarnám, hogy mit mond a pali, én rászólnák a kölkére, ha meg nem tetszik, akkor a faxi húzzon elő a seggéből annyi pénzt, amennyiből kifizet egy bébiszittyót, ha már ennyire baxxa nevelni a saját kölkét, meg mialatt a bébiszittyóval van a gyerek, akkor járjon össze dugni valakivel... Problem solved. Így nem lehet párkapcsolatban élni, hogy nem szólhatok rá a kölökre, ha túllép egy határt, de azért játsszak vele... Hát a qrva anyját a faxinak... Komolyan, eldobom az agyamat, hogy hogy tudnak ilyen férgek mellett maradni emberek...

Kérdező, melyik kukából túrtad ki ezt a véglényt? Csak, hogy tudjam, mit kerüljek ki...

Csúnya lesz, amit írok, de ha nem dobod ki ezt az ürgét, ott te is ludas vagy részben... Ha meg még szülsz is ennek a hímsovén csótánynak, akkor meg még nagyobb részben igaz rád, amit írtam...

okt. 26. 16:16
 53/58 anonim ***** válasza:
15%
47: remélem, a férjike magába szállt innentől, ha már ennyi esze volt a gyerekének... csak remélem, így oda még egy gyerek nem született...
okt. 26. 16:23
 54/58 anonim ***** válasza:
78%
52-es: *rászólnék, csak nem tudok korrigálni utólag, meg törölni sem...
okt. 26. 16:24
 55/58 anonim ***** válasza:
89%
Szóval a kedves párod elvárná, hogy foglalkozz a gyerekkel, viszont azt nem hagyja, hogy határokat húzz. Bocs, de egy igazi sheggfej.
okt. 27. 04:03
 56/58 anonim ***** válasza:
86%
Na amúgy többek között ez az egyik ok, amiért nem szokott működni a mozaikcsaládosdi. El várják az új pártól, hogy foglalkozzon a gyerekkel, főzzön rá, sőt tovább megyek ha a másik félnek éppen kevesebb vagy nincs bevétele még költsön is rá, de ha rá mer szólni, hogy ugyan már Pistike ne ugrálj föl a 2milliós konyhabútorra, akkor már az van, hogy nem te vagy az anyja/apja… Na meg aztán ilyenkor szokott jönni az, hogy a gyerek hazamegy “végre” vasárnap este, kettesben lehetnétek, nyugodtan megnézhetnétek egy filmet, de nem, ugyanis rendre csörög az ex, hogy Pistike otthon sír, hogy ez a hülye k. állandóan cseszegeti, mi az hogy rászól az ő picikéjére, többet nem is megy ha ez a nő is otthon van. Na és ebből mi lesz? Apuka megint fejet hajt és az új pár lesz a rossz. Szóval ebből nem tudsz jól kijönni, hidd el, csináltam egy ideig én is
okt. 27. 07:36
 57/58 A kérdező kommentje:
Az ex normàlis mitöbb ,szimpatikus.
okt. 27. 07:47
 58/58 NTBS ***** válasza:
79%
Tisztázó beszélgetés pároddal. Vagy szakítani. De gyorsan. Férfiként voltam hasonló helyzetben. Vége lett. Ha szeretnéd tudni a részleteket írj privátot.
okt. 27. 11:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!