Van még itt olyan,akinek ilyen menye van?
Vannak itt olyan anyák,apák, akiknek a lányuk leszbikus kapcsolatban él?
Az enyém 5 hónapja mondta el, hogy egy másik nővel van párkapcsolatban. Tehát még viszonylag friss nekem a dolog,ráadásul azóta még nem is találkoztunk, mert jó messze él, kint az USA-ban. Már beszélgettünk a női párjáról, de még csak képeken láttam. A jövőhét végén fogok kiutazni látogatóba, és akkor fogok találkozni vele is. Ez lesz az első találkozásom a lányommal is azóta, hogy elmondta, kivel van együtt, a párját pedig most fogom megismerni. Ideges is vagyok a találkozás miatt, de természetesen várom is, mert szeretném megismerni a lányom a párját.
Ezért érdekelnének tapasztalatok, tanácsok. Ki hogyan jön ki a gyereke azonos nemű párjával? Kinek hogy sikerült az első találkozás? Mi az amire figyeljek?
Gondolj arra, hogy hogyan viselkednél, ha pasi lenne. Na pont úgy csináld. Egy pasival sem arról csevegnél, hogy mit csinálnak a hálószobában, hanem hogy hogy ismerkedtek meg, mivel foglalkozik, mi a kedvenc étele, stb.
Amire lehet hogy kíváncsi vagy, hogy mondjuk lesz-e unokád, azzal egy pasit sem föltétlen az első találkozáskor kell letámadni.
Azt meg nyugodtan megbeszélheted előre a lányoddal, hogy új és furcsa neked ez a helyzet, szóval lehet egy kicsit zavarban leszel.
Pont ugyanúgy, mintha pasi lenne. Ahogy a második hozzászóló leírta.
Én azt gondolom, hogy a gyerekem választottjánál sokkal fontosabb, hogy a gyerekem jól érzi-e magát vele, mint az hogy milyen nemű.
Hidd el, nem más így sem, legfeljebb szokatlan.
Ha tudsz vele beszélni még egyszerűbb a dolog. Szerintem fontos, hogy őszinte legyél. Mondd el nekik, hogy neked kicsit szokatlan ez a helyzet. Igyekezz megismerni őt.
Nekem vannak barátnőim akik így élnek. (én nőként a férfiakat szeretem).
Két pár is van. Az egyik helyen még gyerek is van.
Hidd el ugyanolyan emberek ők, mint mindenki más, ugyanolyan hétköznapi gondokkal.
A hálószoba titkai meg egy férfi-nő pár esetében sem tartoznak másra. Gondolom férfi partner esetén sem foglalkoztál azzal, mit művelnek kettesben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!