Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van még itt olyan,akinek...

Van még itt olyan,akinek ilyen menye van?

Figyelt kérdés

Vannak itt olyan anyák,apák, akiknek a lányuk leszbikus kapcsolatban él?

Az enyém 5 hónapja mondta el, hogy egy másik nővel van párkapcsolatban. Tehát még viszonylag friss nekem a dolog,ráadásul azóta még nem is találkoztunk, mert jó messze él, kint az USA-ban. Már beszélgettünk a női párjáról, de még csak képeken láttam. A jövőhét végén fogok kiutazni látogatóba, és akkor fogok találkozni vele is. Ez lesz az első találkozásom a lányommal is azóta, hogy elmondta, kivel van együtt, a párját pedig most fogom megismerni. Ideges is vagyok a találkozás miatt, de természetesen várom is, mert szeretném megismerni a lányom a párját.

Ezért érdekelnének tapasztalatok, tanácsok. Ki hogyan jön ki a gyereke azonos nemű párjával? Kinek hogy sikerült az első találkozás? Mi az amire figyeljek?

okt. 14. 14:33
 1/8 anonim ***** válasza:
85%
Elöször is nem a menyed, hanem a lányod párja. Másrészt nem kell sehogy "viselkedni" vele, ugyanolyan ember, mint mindenki más.
okt. 14. 14:44
 2/8 anonim ***** válasza:
98%

Gondolj arra, hogy hogyan viselkednél, ha pasi lenne. Na pont úgy csináld. Egy pasival sem arról csevegnél, hogy mit csinálnak a hálószobában, hanem hogy hogy ismerkedtek meg, mivel foglalkozik, mi a kedvenc étele, stb.

Amire lehet hogy kíváncsi vagy, hogy mondjuk lesz-e unokád, azzal egy pasit sem föltétlen az első találkozáskor kell letámadni.

Azt meg nyugodtan megbeszélheted előre a lányoddal, hogy új és furcsa neked ez a helyzet, szóval lehet egy kicsit zavarban leszel.

okt. 14. 14:48
 3/8 Hovarju ***** válasza:
98%

Pont ugyanúgy, mintha pasi lenne. Ahogy a második hozzászóló leírta.

Én azt gondolom, hogy a gyerekem választottjánál sokkal fontosabb, hogy a gyerekem jól érzi-e magát vele, mint az hogy milyen nemű.

okt. 14. 15:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan úgy mintha nem nő lenne hanem pasi nincs különbség szeretik egymást és ez a lényeg. Amire figyelj, hogy ne feszengj ne görcsölj rá hogy azonos neműek, hanem az hogy új embert ismersz meg akivel a lányod szeretne élni (ha valaha mutatott be pasit pártjaként ugyan úgy ) és hogy ne kezdj el a pokol tüzén fog elégni minden homoszexuális dolgot azt gyanúsan nem csípik (plusz amúgy magyar? Ha nem ti beszéltek vele közös nyelvet ? Ha nem úgyis mindegy a lányod fog fordítani )
okt. 14. 15:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Férfiakat már mutatott be, de az valahogy egész más. Nem magyar a másik a lány, de beszélek angolul,így fogunk tudni beszélgtni.
okt. 14. 15:32
 6/8 Hovarju ***** válasza:
97%

Hidd el, nem más így sem, legfeljebb szokatlan.

Ha tudsz vele beszélni még egyszerűbb a dolog. Szerintem fontos, hogy őszinte legyél. Mondd el nekik, hogy neked kicsit szokatlan ez a helyzet. Igyekezz megismerni őt.

Nekem vannak barátnőim akik így élnek. (én nőként a férfiakat szeretem).

Két pár is van. Az egyik helyen még gyerek is van.

Hidd el ugyanolyan emberek ők, mint mindenki más, ugyanolyan hétköznapi gondokkal.

A hálószoba titkai meg egy férfi-nő pár esetében sem tartoznak másra. Gondolom férfi partner esetén sem foglalkoztál azzal, mit művelnek kettesben.

okt. 14. 15:47
 7/8 Grizesteszta ***** válasza:
100%
Jól mírták itt az előttem szólók: pont úgy, mintha férfi lenne. Vagy mintha a lányod- klasszikus értelemben szólva- barátnője lenne. Hol ismerkedtek meg? Mit szeretnek? Hogy telnek a napjaik? Mivel foglalkozik? Nyitottan, kedvesen. Ne feledd el, a nő lemorzsolódhat, de a lányod marad- őt kell szeretned, óvnod...
okt. 14. 18:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Viselkedj vele normálisan :) Nem kell a körítés. Kezeld úgy, mint a legjobb barátnőjét.
okt. 15. 08:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!