Anyukák ez nem felháboritó szerintetek ?
https://www.youtube.com/watch?v=6miIyJg486o
Egy videos vonat gázolásból csinált paródia zene videót undoritó szöveggel ezt jelenteni kéne a hiradónak nem?
41, te is meg a kérdező is agyatlanul mantrázáátok, hogy hülye, akinek tetszik.
Egy szóval nem mondtuk, hogy nekünk tetszik. CSak azt, hogy hatásos, sajnos ez kell, mert erre felfigyelnek.
#39 Alapelvem, hogy látatlanban nem véleményezek.
De attól, hogy megnéztem nem kell egyetértenem vele. Függetlenül attól, hogy hála az égnek, nem veszítettem el így senkit.
Van ismerősöm, aki öngyilkos lett, volt aki a vonatot választotta. Volt, aki egy apró figyelmetlenség miatt került egy kocsi utánfutója alá. Eszembe sem jutna még a sírjukat sem fényképezni, hogy kihez lehet fordulni probléma esetén, meg sötétben este, alaposabban nézz körül, mielőtt biciklire pattansz...
Tudod, ez egy apró gesztus az élők felé, akiknek így is van elég fájdalmuk, nem kell, hogy idegenek rúgjanak beléjük.
Nem tudom sajnálni a sok agyhalott egybites idiótát, aki miatt a mozdonyvezető traumatizálódik - a vonaton ülők, HA látnak a hullájából valamit, szintén, ezen kívül órákat elbsznak az ember életéből.
Miért kellene szánni, vagy "kegyelettel" tekinteni rájuk? Nem kell.
37-es, vesztettem el gázolásban kamaszrokont, mert se nem hall se nem lát rágyalogolt a HÉV-sínre - persze természetesen tilosban.
Mit szóltam? Igazából a sezmtanúkat sajnáltam, de nagyon - a kretén kiscsajt nem. Aki hülye, így járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!